vineri, 2 mai 2014

Parjolute din carne si hribi

Parjolute din carne de porc si hribi date prin mac si susan!
Ingrediente-
1 kg.carne tocata slaba de porc,
1 kg.hribi fierti,
4 cepe,
1 legatura de ceapa verde,
o capatana de usturoi,
3 oua,
3 linguri de faina de grau,
2 linguri maggi secretul gustului cu gust de gaina,
10 gr.piper,
1o gr.boia de ardei iute,
10 gr.tarhon,
300 ml . ulei,
100 gr.mac,
100 gr.susan.
Se spala carnea de porc ,se lasa la scurs si se da prin masina de carne.
Hribii fierti si taiati marunt se pun in mixer,se adauga ceapa uscata taiata felii si usturoiul curatat si se mixeaza bine ,apoi se pune aceasta compozitie peste carnea tocata,adaugam toate condimentele ,ouale,faina,ceapa verde tocata marunt si maggi secretul gustului si omogenizam foarte bine compozitia.
Punem uleiul in tigaie la incins si cand este foarte fierbinte luam compozitie din vas cu o lingura o dam prin mac si le prajim,apoi altele le vom da prin susan si le vom praji.Pofta buna!









7 comentarii: