Ingrediente-
200 gr.faina de grau,
200 gr.cascaval,
200 ml.lapte dulce,
2 linguri ulei,
1 plic praf de copt,
2 oua,
1 lingura de zeama de lamaie,
25 gr.unt pentru uns tavitele,
1 lingura seminte de chimen marca Kotanyi .
Mod de preparare-
Se pune in bolul de mixat laptele cu ouale si se mixeaza bine ,se adauga uleiul , faina,praful de copt stins cu zeama de lamaie si jumatate de lingura de seminte de chimen,se mixeaza foarte bine ,pana se obtine o compozitie omogena si se opreste mixerul.Se adauga cascavalul taiat cubulete mici si se mesteca usor cu o lingura apoi se pune cate doua linguri de compozitie in tavitele care au fost unse cu unt si tapetate cu faina,se presoara pe fiecare tavita semintele de chimen ramase si se da tava la cuptor iute cam 10 minute,apoi se da la mic sa fie rumene.Se servesc ca aperitiv dimineata sau seara la o cana de lapte sau iaurt.Pofta buna!
Aceasta reteta este a bunei mele prietene virtuale
divine briosele tale au si chimen il ador arata superb
RăspundețiȘtergereARATA SPLENDID
RăspundețiȘtergeresint divin de delicioase
RăspundețiȘtergereFoarte petisante si delicioase
RăspundețiȘtergereVaaiii ce de bunatati,uite...m-am gandit eu vin si iti fac unghiutele si tu pregatesti bunatati.Eeee ce zici :))),te pup <3
RăspundețiȘtergeremama ce bine arata felicitarii
RăspundețiȘtergere