joi, 15 mai 2014

Danone Romania la ceas aniversar

Astazi Danone Romania implineste 15 ani chiar pe data de 15 mai si la ceas aniversar Danone ne prezinta o noua fata  a saitului http://danone.ro/.,un sait bine aierisit si unde gasim toate informatiile de care avem nevoie.
La  multi ani Danone!


Mi-a placut comunicatul de presa la zi aniversara in care Danone isi prezinta activitatea in Romania de la data de 15 mai 1999 cand au intrat pe piata romaneasca cu brandurile Natural si Delicios si cum an de an au crescut in valoare si calitate pe piata romaneasca.
Prima pagina a saitului Danone este o mica enciclopedie unde putem vedea gama de iaurturi,de ce sa comsumam iaurturile ,benefiicile consumului de iaurturi ,calitatea laptelui folosit in prepararea iaurturilor,grija pentru natura ,cele trei mituri despre iaurturi.
Mi se pare extraordinar cum se prezinta "Drumul laptelui",este ceva nou si plin de viata ,dar si reclamele din"Punem zambete in rolul principal",insa m-a impresionat in mod placut interviul acordat de Directorul General Dieter Schulz.
Implicarea Danone in promovarea sportului romanesc in randul copiilor are  pentru noi romanii o mare importanta,deoarece sportul si o alimentatie sanatoasa inseamana sanatate!
Mi-as dori ca pe sait sa putem gasi mereu opinii si sugestii de la consumatori,ce produse si ce arome ne dorim sau ne plac in mod deosebit!
Aici veti gasi toate informatiile utile despre Danone Romania-http://danone.ro/.


8 comentarii: