ingrediente-
6 bucati medalion,
100 gr.pasta de tomate,
100 ml.zeama de ardei iuti,
10 gr,piper macinat,
10 gr.condimente de peste,
10 gr. usturoi pudra,
3 rosii,
1 radacina de pastarnac,
1 morcov,
2-3 ardei iuti,
1 legatura de ceapa verde ,
1 legatura de usturoi verde ,
1 adrei gras rosu.
5 foi de dafin,
1 lamaie,
100 ml.ulei,
1 lingura sare.
Se spala pestele si se pune in tava in care am pus uleiul, adaugam ceapa taiata marunt,usturoiul taiat marunt,pastarnacul si morcovul taiat rondele,ardeii iuti,ardeiul gras tocat marunt,foile de dafin si rosiile taiate felii.
Facem un sos din pasta de tomate-
intr-un vas punem pasta de tomate si peste ea adaugam 100 ml. apa,sare,piperul macinat,condimentele de peste,usturoiul pudra,zeama de ardei iuti si omogenizam bine ,apoi turnam compozitia in tava cu peste,ornam tava cu o lamaie taiata felii si dam tava la cuptor pentru circa o ora la foc potrivit.Pofta buna!
interesanta reteta arata gustos
RăspundețiȘtergereFOARTE APETISANTA
RăspundețiȘtergereun peste delicios reteta arata super
RăspundețiȘtergeremedalion de sturion in sos picant o reteta eleganta si gustoasa
RăspundețiȘtergereApetisanta si delicioasa !
RăspundețiȘtergereARATA DELICIOS O RETETA PENTRU SEARA DE REVELION
RăspundețiȘtergereExcelenta reteta! La multi ani pe 2016, Brindusa, bucurii si realizari, sanatate si spor in toate!
RăspundețiȘtergereva multumesc din suflet tuturor,sper sa aveti parte doar de bucurii!
RăspundețiȘtergereSuper reteta,imi place pestele in toate felurile,te pup
RăspundețiȘtergerece bine arata .....
RăspundețiȘtergereBUN,FOARTE BUN!
RăspundețiȘtergereEi da ! peste pot sa mananc si eu!!Gatit de tine este si mai fain!
RăspundețiȘtergere