miercuri, 7 mai 2014

Nacreala cu iaurt

Nacreala cu iaurt,este o manacare ce se pregateste in zona Moldovei!
Ingrediente-
1 kg.cartofi noi,
2 morcovi,
2 radacini de pastarnac,
3-4 rosii,
1 ardei mare gras rosu,
1 legatura de leustean ,
o legatura patrunjel,
1 ceapa mare uscata,
2 linguri maggi secretul gustului cu gust de legume,
4 oua,
2 l.iaurt acrut.
Se curata cartofii ,se spala ,se taie cubulete si se pun la fiert cu apa rece,apoi adaugam legumele,morcovul si pastarnacul se curata si se taie feliute subtiri,rosiile se taie fideluta,ceapa o tocam cat mai marunt ,ardeiul gras il taiem bucatele mici  si apoi le fierbem la foc mare,adaugam maggi secretul gustului dupa gust  si la final adaugam iaurtul,lasam sa traga un clocot,oprim focul si dam drumul in oala la ouale batute nu prea tare,adaugam patrunjel si leustean tocat marunut.Pofta buna!












3 comentarii:

  1. INTERESANTA RETETA CRED CA AU FOST DELICIOSI CARTOFII NOI CU IAURT

    RăspundețiȘtergere
  2. O RETETA SPECIFICA ZONEI CRED CA ARE UN GUST DEOSEBIT

    RăspundețiȘtergere