duminică, 25 mai 2014

De ce sa cumperi piese auto online?


3 motto-uri dupa care se ghideaza in activitatea sa AutoHut-
-Ne asteptam sa fim provocati, dovedindu-ne astfel aptitudinile pentru ca doar asa putem castiga increderea voastra !
- Ne asteptam sa ne criticati atunci cand este nevoie, pentru ca doar asa ne putem imbunatatii serviciile !
- Si nu in ultimul rand, ne asteptam sa oferim tot ceea ce ne dorim noi sa primim !



AutoHut doreste sa ofere clientilor sai profesionalism, promptitudine, siguranta, garantia produselor si nu in cele din urma un pret corect . Ne ofera un stoc mare de produse fata de magazinele traditionale sau service-uri ,cu preturi pana la 70% mai mici in online,plata in rate fara dobanda,livrare in 24 de ore la tine acasa sau la service fara sa fie nevoie ca noi sa ne deplasam,consultanta gratuita.


Astazi voi vorbi despre Piese auto Logan  deoarece detin in familie o masina Logan care ar cam trebui dusa la un specialist.Este bine sa stiu cu ce merg la drum  si de aceea m-am gandit ca ar fi bine sa caut  eu o lista de preturi pentru piesele care doresc sa fie inlocuite si doar nu am sa colind eu magazinele in lung si in lat dupa oferte cand online este mult mai usor si mult mai convenabil.Asa imi pot face o parere despre cerere si oferta!
Mi-am cumparat masina Logan noua  acum 5 ani  si am optat pentru acest tip de automobil deoarece inainte am detinut o dacie si am fost multumita de daciuta mea si am dorit sa continu tot cu aceasta marca.Loganul este pentru mine masina familiei mele,ma duce unde vreau eu si cand vreau  eu.Pe  drumuri de tara ,pe drumuri forestiere , prin munti si balti merg cu masina mea fara probleme.
Este foarte simplu sa  cauti  Piese Logan pe AutoHut, selectezi modelul masinii tale ,introduci datele si cu doar cateva click-uri ai gasit tot ce ai nevoie.

Am gasit oferte promotionale la  Piese Dacia  
De exemplu Pachet revizie Logan 1.4 / 1.6 piese originale Dacia la pretul de doar 168,95 lei,sau Kit distributie Logan original 1.4 / 1.6 8V Dacia la pretul de doar 160,01 lei de la 189.10 lei.Servicii necesare bunei functionari a masinii cand iti doresti sau daca iti doresti sa ai siguranta unei calatorii fara griji si fara probleme.Daca cumva pretul comenzii este mai mare sau egal cu suma de 399 lei,livrarea este gratuita , daca comanda este mai mica atunci taxa de curierat este de 20 lei ,unde mai punem ca putem refuza comanda daca prezinta deteriorari vizibile .
In speranta ca v-am convins sa faceti ceva cu timpul dvs.liber ,sa nu alergati prin magazine dupa piese de schimb pentru masina dvs., puteti comanda piesele dorite de la  AutoHut !





5 comentarii:

  1. felicitari pentru articol si da este bine sa cumeri piese online,este mult mai usor si faci ce vrei cu timpul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. FELICITARI, NE-AI IMPARTASESTI SI NOUA !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim mult de articol,foarte frumos si interesant!

    RăspundețiȘtergere
  4. UN ARTICOL FOARTE UTIL SI INTERESANT PENTRU CEI CARE AU MASINA

    RăspundețiȘtergere