luni, 26 mai 2014

Ten fericit cu Apidermin Lejer

Fericirea este o stare de spirit la care tindem sa ajungem cat mai des posibil si aceasta stare se obtine daca avem grija de noi si de tenul nostru!!

 In aceasta vara tenul meu va fi fericit cu noile produse Apidermin Lejer.



 Un ten fericit este un ten curat si sanatos ,de aceea trebuie sa respectam cu strictete  cei trei pasi care conduc spre sanatatea tenului:demachierea,tonifierea si hidratarea.
1 Demachierea este un pas important pentru un ten curat si sanatos.Se efectueaza dimineata si seara cu produse de calitate specifice fiecarui tip de ten.
 Apidermin Lejer  vine in intimpinarea noastra cu noile produse :

Lapte demachiant lejer-Apidermin Lejer   special conceput pentru tenul normal sau mixt.Laptele demachiant indeparteaza delicat si eficient machiajul si impuritatile adunate peste zi dar si celulele moarte ale pielii .Pielea fetei este curatata in timp ce vitamina A,vitamina E si untul de cacao hranesc si rasfata epiderma iar laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara.






2 Tonifierea-este al doilea pas dupa demachiere si are ca rol curatarea completa si eficienta a tenului ,indepartand ,reimprospatand si hidratand tenul fara sa afecteze pH-ul natural al pielii.
Lotiunea tonica hidratanata- Apidermin Lejer.
Este conceputa pentru ten normal sau mixt, extractul de frunze de ceai verde are actiune astringenta asupra pielii, micsorând porii. Laptisorul de matcă stimuleaza regenerarea celulelor completand efectul antioxidant al ceaiului verde ce are grija de pielea fetei impotriva radicalilor liberi. Pielea este tonifiata, complexul de ingrediente active menținând-o hidratata.





Hidratarea-este ultimul pas in ingrijirea tenului.Dupa ce tenul a fost demachiat,tonifiat ne ocupam de hidratarea sa. Hidratarea se face cu crema de zi si cu crema de noapte.
Crema lejera hidratanta de zi-Apidermin Lejer .
Un comlex hidratant cu factor de protectie 15 ,hidrateaza tenul in profunzime cu ajutorul untului de cacao si factorul de protectie este completat de laptisorul de matca si vitamina E .cu proprietati antioxidante luptand impotriva razelor ultraviolete.Tenul este hidratat , protejat impotriva razelor solare si este un ten fericit.
.




Crema lejera regeneranta de noapte-Apidermin Lejer.
Un complex regenerant ce se adreseaza tipului de ten normal si mixt ,care pune accent pe laptisorul de matca,ulei de samburi de caise si vitamina  E.Vitamina A este absorbita cel mai bine de piele in timpul noptii, creand alaturi de vitamina E si untul de cacao un mix hrănitor.




Pielea feței, rasfațata de substante active de origine naturala este o piele fericita si tenul meu radiza mereu de fericire!!!

In cazul in care v-am convins de beneficiile acestor produse Apidermin Lejer puteti sa va inscrieti si voi pentru testarea produselor prezentate mai sus trimitand un mesaj  cu textul -
''Vreau sa particip la campania de testare'',la adresa de mail-
marketing@complex-apicol.ro,pana la data de 30 mai 2014.

16 comentarii:

  1. si eu m-am inscris...cred ca sunt bune,eu am mai folosit de la Apidermin crema si am fost incantata..de aceea as vrea sa testez noua gama

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am avut o crema apidermin,si da este foarte buna ,mi-a facut bine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna,foarte bune produsele,putem sa ne inscriem si noi,fara blog?

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele cosmetice romanesti sunt foarte bune si eficiente. Multumim pentru articol Brindusa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana Maria Vlaicu26 mai 2014 la 23:29

    Frumos articol! Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriela Balasa Matei26 mai 2014 la 23:35

    Un articol minunat din care invatam sa ne ingrijim corpul si tenul cu produse naturale.,cele lasate de natura,de Dumnezeu pe pamant!

    RăspundețiȘtergere
  7. asteptam si impresii dupa testare desi sunt convinsa ca sunt bune

    RăspundețiȘtergere
  8. M-ai convins sa le testez si eu!Stiu ca sunt produse de calitate

    RăspundețiȘtergere
  9. dumitrascu lacramioara28 mai 2014 la 01:00

    felicitari pt.articol!-produsele sunt excelente!

    RăspundețiȘtergere
  10. PRODUSE NATURALE BUNE PENTRU FIECARE DINTRE NOI

    RăspundețiȘtergere