joi, 15 mai 2014

Gingerata

Gingerata-sucul minune din ghimbir!
ingrediente-
1 bucatica de ghimbir 9cam 50 gr.),
1 lamaie,
3 linguri de miere de albine,
1,5 l. apa
Mod de preparare-
Se spala ghimbirul ,se taie cubulete mici si pe pune la blender,adaugam  lamaia taiata si mierea de albine.Dam blenderul la viteza mare pentru cateva minute,apoi adaugam apa si mai mixam cateva minute , strecuram apoi sucul .Se serveste la temperatura camerei sau se poate servi rece de la frigider!







8 comentarii:

  1. multumesc de reteta draga mea,te pup
    sunt jeni mirea

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa fac si.eu.... nu e amara de la coaja de lamaie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu stiam ca se face faca coaja ,insa coaja de lamaie contine multa vitamina C si drept sa iti zic nu mi s-a parut amara,daca o strecori imediat ,cred ca este totul ok!

      Ștergere
  3. super ! nu am facut pana acum,eu fac ceai de ghimbir ca este tonic, racoritor si are un gust foarte bun :) o sa incerc si reteta ta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. arata super cred ca este divina acum ca este vara

    RăspundețiȘtergere
  5. NU AM BAUT ASA CEVA PINA ACUM CRED CA ARE UN GUST FOARTE BUN

    RăspundețiȘtergere
  6. sucul de lamiie un deliciu racoritor

    RăspundețiȘtergere