sâmbătă, 17 mai 2014

Sanatate,preventie si vindecare cu miere Sabadus

Dragi prieteni ,astazi am sa incerc sa va duc cu gandul in lumea familiei Sabadus,o familie care incearca sa ne convinga cat de important este sa avem grija de sanatatea noastra ,sa avem grija ce consumam si ca este mai usor sa previi imbolnavirea decat sa o tratezi.
Familia Sabadus a creeat alimentul minune-Miere Sabadus  care ne da sanatate, previne imbolnavirea si vindeca in mod natural!




magazin Miere Sabadus-.http://www.magazin.mieresabadus.ro/.


Ne ofera o gama variata de produse naturale de care organismul nostru are mare nevoie pentru o mai buna functioanare si asa am descoperit cateva produse minune oferite de catre Miere Sabadus-
energizant natural -. Este un produs obtinut din combinatia a trei produse-miere de albine ,propolis si polen.
Mirea de albine este mai mult decat un aliment, iar 100g de miere are 315 calorii si are aceeaşi valoare nutriţională ca: 5 ouă, sau 700g morcovi, sau 1,4 kg cartofi, sau 600 ml lapte, sau 2 banane, sau 3 portocale. Tracii numeau mierea hrana vie, deci este si un medicament.
Polenul detine o mare bogatie în elemente nutritive (aminoacizi, vitamine, enzime etc) fiind considerat “stimulent al creşterii” si “celula sexuala”.
Propolisul  este cel mai puternic antibiotic natural si are sute de indicatii in scopuri terapeutice.
Deci energizant 100% natural ne garanteaza rezultate vizibile in doar 7 zile de consum ,reduce oboseala,creste imunitatea , duce la scaderea stresului,creste potenta ,nu ingrasa-un mare atu pentru doamne si domnisoare.


tinctura de propolis -

-PROPOLISUL – este cel mai puternic antibiotic natural si recomand cu incredere tinctura de propolis (concentratie mare de propolis).
Dintre toate produsele apicole, propolisul este probabil cel mai “medicinal”. Compoziţia sa este un subiect fascinant, proprietăţile farmacologice şi indicaţiile fiind studiate de mii de cercetători.
Există un număr mare de compuşi ce pot apare în propolis. Greenaway şi colab., 1990, a spus că având în vedere că exudatele din mugurii diferitelor specii de plop sunt frecvent asemănătoare în ceea ce priveşte compoziţia calitativă; pot fi foarte diferite în ceea ce priveşte compoziţia cantitativă, iar aceste diferenţe se reflectă în compoziţia propolisului ce include exudatul din muguri. Aceste variaţii în compoziţia propolisului pot fi considerabile. Asemenea diferenţe majore în compoziţia propolisului au efecte considerabile asupra proprietăţilor. Presupunerea că uneori compoziţia polenului este asemănătoare cu originea sa (sursa) este incorectă şi orice experiment asupra propolisului presupus a fi ştiinţific trebuie să fie detaliat asupra constituenţilor propolisului.



sirop de catina -

-Acest produs nu contine conservanti si nu se pasteurizeaza,deci se poate comanda doar toamna .

Acest fruct miraculos are cea mai mare cantitate de vitamina C si betacaroten de 10 ori mai mult decat citricele, combate infertilitatea si mareste apetitul sexual. Are si multe alte beneficii pt : tonifiere, regenerare si vitaminizare generala a organismului, antibiotic, antiinflamator, astringent, anticancerigen si cicatrizant. Cu un depozit mare de vitamine ( A, B,C,D,E,F,P,K,calciu, fier,fosfor, magneziua, potasiu, sodiu), catina mai trateaza : alergiile, astenia, anemia, reumatismul, hipertensiunea arteriala, hepatita cronica si epidemica, ciroza, stresul, tuberculoza, urticaria, infectiile oculare, urticaria si binenteles este folosit si in vindecarea cancerului.
Dupa ce am aflat cat de multe vitamine contine catina, a fost doar un pas sa ajung la siropul din catina. Acest sirop din catina este amestecat cu miere de albine si rezulta un sirop natural 100%.
Sunt mult mai multe lucruri de spus despre catina si rezultatele ei de vindecare si prevenire a bolilor, dar sunt sigur ca ajunge si doar atat pt a incepe de maine sa fiti mai hotarati in consumarea ei.



Personal va pot spune ca eu am inlocuit de multa vreme zaharul si dulciurile din comert,acum folosesc ca indulcitor pentru ceai, miere de albine si daca imi doresc ceva dulce imi prepar in casa si deseori folosesc mierea de albine doar asa ca o alternativa la dorinta de dulce.Consum dimineata la ceai o lingura de miere de albine si seara inainte de culcare ma rasfat cu o lingurita de miere de albine.
O lingurita de miere de albine tinuta in gura atunci cand simti ca te doare gatul duce la calmarea durerii si un consum regulat de miere de albine duce la vindecare.


magazin Miere Sabadus  ne domonstreaza ca produsele apicole au efecte benefice asupra sanatatii omului, consumate preventiv pt imbunatatirea SANATATII sau in vindecarea unor boli.

Daca vom sti sa respectam natura, vom vedea frumusete, sanatate si bogatie!!








Eu iubesc natura si simt ca fac parte din ea,pentru mine a iubi natura si a consuma tot ceea ce ne ofera natura este moot-ul dupa care imi conduc viata!

23 de comentarii:

  1. Sunt intru-totul de acord cu tine:si eu iubesc natura si tot ce tine de ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa iubim natura,ea ne face frumosi si sanatosi prin ceea ce ne ofera.

    RăspundețiȘtergere
  3. Natura trebuie protejata dar din pacate nu se intampla asa , padurile in loc sa fie protejate raman fara copaci si enumerarile pot continua

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai mare dreptate! Si eu ador produsele naturale si imi cresc copiii cu ele! Au crescut frumos si sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am tinut o cura cu niste amestecuri de miere si propolis si m-am simtit excelent!

    RăspundețiȘtergere
  6. mierea si propolisul fac minuni :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele stupului sint miraculoase:cel putin o cura pe an din oricare din ele ne fortifica organismul! Produsele naturale sint cele mai sanatoase!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot ce avem de la albine este minunat. Mierea, propolisul dar si pastura (daca ati auzit de ea) sunt de mult timp in casa mea si le consum cu regularitate...

    RăspundețiȘtergere
  9. ador mierea si produsele naturale sint sanatoase si delicioase

    RăspundețiȘtergere
  10. CELE MAI BUNE PRODUSE SI CELE MAI INDICATE PENTRU SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  11. CELE MAI BUNE PRODUSE SI CELE MAI INDICATE PENTRU SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt super bune produsele Sabadus mai ales tinctura de propolis e cea mai buna din cate am folosit

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac produsele naturale.Incercam sa consumam cat mai multe produse naturale.Iar borcanul cu miere de albine nu lipseste niciodata de pe masa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mierea nu ne lipseste din casa ,produsele apicole sunt sanatate curata .

    RăspundețiȘtergere
  15. Aghinitei Maria31 mai 2014 la 04:00

    Mierea si propolisul sunt minuni ale naturii , care nu trebuie sa lipseascat din camara noastra a tuturor! :)
    Din camara ta , evident ca "natura" nu lipseste, ca doar e "viata ta "

    RăspundețiȘtergere
  16. Este un mare adevar si toti ar trebui sa iubim natura si produsele naturale.Eu sunt printre acele persoane care iubeste aceste lucruri si sunt foarte mandra de asta

    RăspundețiȘtergere
  17. mierea de albine si produsele din miere sunt cele mai bune pentru a oferi imunitate naturala.

    RăspundețiȘtergere
  18. foarte buna mierea, sanatate curata pt organism

    RăspundețiȘtergere
  19. Chiar daca ni se pare ceva banal / Mierea este un medicament natural!

    RăspundețiȘtergere
  20. asa este mierea este un medicament natural.

    RăspundețiȘtergere
  21. MIEREA FACE BINE IN RACELI;DURERI DE GIT;PENTRU CRESTEREA IMUNITATI ORGANISMULUI.ADOR MIEREA IN CEAI SAU IN PRAJITURII

    RăspundețiȘtergere
  22. Ar trebui sa alegem mierea in locul medicamentelor,sa nu mai dam fuga in farmacii. Ai dreptate !

    RăspundețiȘtergere