miercuri, 21 mai 2014

#BeUnforgettable-creeaza-ti stilul tau

Naturalete si incredere la limita cu aroganta,sunt cuvintele unui mare creator de moda si anume "Giorgio Armani"!

Cui nu ii place sa fie cat mai elegant ,cat mai frumos imbracat si sa emane in jurul sau o anume personalitate,insa fiecare individ in parte are propriul sau stil ,propria sa personalitate si mereu ar trebui sa ne autoeducam sa nu dam in ridicol si sa facem sa se intoarca capete dupa noi cu un gust amar ,un gust de dispret,caci societatea in care traim taxeaza ridicolul si prostul gust.
Daca iubim o vedeta autohtona sau  de peste ocean ,tindem uneori sa ne comparam  ca acea vedeta si incercam sa copiem obiceiurile si chiar stiul de viata ,uitand sa ne uitam in oglinda si sa ne descoperim pe noi insine si sa incercam sa avem propriul nostru stil si eleganta sa fie la loc de mare cinste!
Eleganta nu tine de varsta, nu tine de clase sociale si nu tine nici de locul unde te afli la un anumit moment,ea tine de mentalitatea fiecarui individ in parte!
Daca dorim putem fi eleganti  intr-un costum scump cu care participam la o intrunire unde se cere o anumita tinuta ,putem fi eleganti si intr-un tricou daca suntem intr-un loc unde ne relaxam,sau chiar la un serviciu care nu cere o anumita tinuta sau conduita,totul tine  de felul cum stim noi sa gestionam momentul ales si tinuta aleasa .
Deci #BeUnforgettable
De aceea  Parfumeriile Douglas ne invită să descoperim  Armani Code Ice în avanpremieră în perioada 28 aprilie – 31 mai 2014 !

The Code of Seduction

CODE. Un singur cuvânt. Un nume evocator pentru stilul Armani. Pentru Giorgio Armani propriul  “cod” reprezintă alegerea rafinamentului, a eleganței și a simplității.
CODE MEN. Un bărbat cu o alură impecabilă, o personalitate puternică, plină de magnetism ce atrage atentia celor din jur. Datorită încrederii și eleganței sale seduce prin prezență și carisma, lăsând în urma sa o aromă senzuală... Un parfum de neuitat.

  Fidel spiritului orginial Armani Code,
semnătura orientală, aromată a Code Ice
pătrunde în aer cu o aromă senzuală și
captivantă semnată Alberto Morillas,
Maître Parfumeur la Firmenich.
Această concentrație de adrenalină adaugă
intensității parfumului o explozie de
prospețime. Note acidulate de citrice se
adaugă mirodeniilor glasate care se conturează
în note lemnoase puternice. Aromele lămâiei,
salviei sau boabelor de tonka fuzionează 
pentru a sublinia cu delicatețe o aromă
revitalizantă de mentă piperată.

O nouă variantă a seducției bărbatului Code, care renunță la smoking  pentru  un costum lejer gri sau un simplu tricou. Un parfum puternic, dar totuși proaspăt care umple aerul cu o urmă plină de magnetism,  care ar face pe oricine să îl urmeze.

O versiune casual chic, dar mereu încorporată în aceeași siluetă : un ambalaj  emblematic inspirat de sacoul unui smoking Armani,  o linie clasică și foarte masculină, traversată de un gri metalizat pentru a evidenția prospețimea acestui nou parfum.
 In aceasta campanie de comunicare, Giorgio Armani alege să colaboreze cu o imagine a unui star Hollywood-ian, Chris Pine pentru a personifica eleganța naturală și carisma bărbatului Code, un seducător atemporal.
Ochii săi de un albastru intens, stilul său personal și zâmbetul fermecător îi asigură dreptul de a fi întruparea perfectă a acestui bărbat fascinant, cu un șarm magnetizant ce simbolizeaza Armani Code: cea mai elegantă prezență masculine, combinată cu glamour-ul și strălucirea Hollywood-ului.

23 de comentarii:

  1. pare cadoul ideal pentru ziua sotului meu care se apropie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este Cristina ,o alegere mai buna nici ca se putea ,un parfum deosebit care il va face pe Daniel sa fie special si foarte elegant <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm Giorgio Armani .suna tare interesant , Un asemenea parfum ar incanta orice barbat dar si orice femeie care sta langa un barbat dat cu The Code of Seduction

    RăspundețiȘtergere
  4. Un parfum perfect pentru barbatii seducatori.

    RăspundețiȘtergere
  5. tocmai a fost ziua sotului meu ,mi-a dat de inteles ca isi doreste un parfum deosebit si care sa isi pastreze mirosul,nu am reusit sa ii cumpar un parfum,au fost alte prioritati ,insa mi-ar placea sa ii pot oferi un Armani Code ,acest parfum oriental si de calitate !

    RăspundețiȘtergere
  6. Apreciez acest parfum si il voi cumpara sotului!

    RăspundețiȘtergere
  7. IMI DORESC PENTRU SOTUL MEU UN PARFUM ELEGANT PLIN DE RAFINAMENT SI STIL CA SA SEDUCA IN FIECARE CLIPA

    RăspundețiȘtergere
  8. preferatul meu este Giorgio Armani Acqua Di Gio, dar dupa aceasta premiera s-ar putea sa-mi schimb opinia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in mod clar,ceva nou este o avanpremiera si va fi ceva pe gustul si placul tuturor!

      Ștergere
  9. foarte interesant articolul...e ceva nou ce merita incercat

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi doresc mult sa ma pot bucura de un asa rasfat cu un asa parfum ,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  11. Natura trebuie sa fie viata noastra/ Daca vrem sa ne facem viata mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Un parfum elevat si fin / Si totul o sa-mi mearga din plin!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ana Maria Vlaicu22 mai 2014 la 23:31

    felicitari pt articol!!! Parfumul ar fi nemaipomenit pt sotul meu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Georgeta Popovici23 mai 2014 la 01:17

    Foarte bun articolul cat si parfumul! Acest minunat parfum "Armani Code Ice" ar fii perfect ca si acdou pentru sotul meu, cu care implinesc la inceputul lunii iunie, 18 ani de casatorie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Bravo..un articol exhaustiv despre un parfum deosebit - Armani Code Ice! Mi-ar placea sa ma pot parfuma cu acest parfum!

    RăspundețiȘtergere
  16. merita citit articolul !!!

    RăspundețiȘtergere