ingrediente pentru doua checuri-
10 oua,
500gr.faina de grau,
1 lingura de seminte de chimen kotanyi.
200 gr.cascaval,
200 gr.sunca presata,
200 gr.carnati uscati foarte condimentati,
2 pliculete praf de copt ,
500 ml.iaurt,
4 linguri de ulei,
1 ardei gras rosu
Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare pana se fac spuma,adaugam apoi galbenusurile si continuam mixarea ,adaugam cate o lingura de faina amestecata cu praful de copt si cate o lingura de iaurt peste compozitie si continuam mixarea ,mai spre final adaugam uleiul si mixam pana se obtine o pasta omogenizata foarte bine.
Taiem sunca cubulete mici,carnatii ii taiem felii , ardeii ii tocam in bucati mici si cascavalul il dam prin razatoare.
Punem in doua tavi hartie de copt unse cu putin ulei si turnam jumatate din compozitie in cele doua tavi,apoi punem peste compozitie in cele doua tavi jumatate din carnati,ardei ,sunca si cascaval si adaugam restul de compozitie in tavi si continuam cu asezatul ingredinetelor peste compozitie ,apoi presuram restul de seminte de chimen.Dam tavile la cuptorul incalzit deja si lasam la copt cel putin o ora la foc potrivit.Oprim focul ,scotem tavile si lasam sa se racoreasca inainte de a felia produsul.Pofta buna!
cred ca este deliciosssss
RăspundețiȘtergerearata superrrrrr,esti o creatoare de poftaa:)
RăspundețiȘtergereO SA FAC SI EU RETETA ARATA DELICIOS SUPER IDEE PENTRU O GUSTARE IN FAMILIE
RăspundețiȘtergerete astept la o provocare culinara!
RăspundețiȘtergerehttp://www.stefyharnicutza.blogspot.ro/2013/12/weekend-cu-spor.html
multumesc mult Stefy <3
ȘtergereARATA SUPER DELICIOS SI CRED CA ARE SI UN GUST EXTRAORDINAR
RăspundețiȘtergerearata delicios si nu e greu de facut
RăspundețiȘtergereARATA MINUNAT ACEST CHEC CU CHIMEN AS FACE SI EU
RăspundețiȘtergereo reteta minunata pentru craciun
RăspundețiȘtergerearata foarte bine :D si cred ca si gustul este pe masura
RăspundețiȘtergereCe bine arata si e bine venita aceasta reteta ptr un aperitiv de Paste ptr cei care nu mananca drob ....
RăspundețiȘtergeremmm ce bine arata de-ti lasa gura apa ;)
RăspundețiȘtergerecred ca este delicios,insa eu nu iubesc chimenul decat facut ceai si atat. As incerca reteta dar fara chimen!
RăspundețiȘtergereiubesc checul aperitiv,clar trebuie sa il incerc si eu
RăspundețiȘtergerePare usor de preparat. Mie imi plac mult retetele cu ingrediente sarate!
RăspundețiȘtergere