marți, 23 decembrie 2014

Saratele cu branza sarata de oi



 Saratele cu branza sarata de oi:)

 Astazi am pregatit saratele cu branza sarata de oi cu un ingredient minune care da fragezime la saratele.Acest ingredient este-untura :)

 Ingrediente-
 -4 linguri de untura curata,
 -3 oua (doua in aluat,unu pentru uns),
 -400 gr.branza sarata de oi,
 -50 gr.seminte de chimen,marca kotanyi,
 -100 ml.lapte dulce rece, de la frigider,
 -drojdie cat un galbenus de ou,
 -faina de grau cat cuprinde (cam 800 gr.am folosit eu),


 Mod de preparare-
 Se pune intr-un vas untura ,ouale,adaugam branza sarata data prin razatoarea mica,drojdia stinsa cu lapte,o lingura de seminte de chimen si la final adaugam faina.Framantam un aluat suficient de tare pe care il vom pune la rece macar o jumatate de zi.
 Cand aluatul s-a intarit ,rupem din el bucati suficient de mari cat sa intindem o foaie grosuta pe care o vom taia cu o forma speciala .Asezam saratele in tava in care am pus hartie de copt ,ungem cu ou batut ,presuram seminte de chimen si dam tava la cuptorul incalzit deja.Le coacem la foc potrivit.Pofta buna!












4 comentarii:

  1. delicioase si gustoase pentru craciun arata super

    RăspundețiȘtergere
  2. minunata reteta o sa fac si eu de revelion

    RăspundețiȘtergere
  3. delicioasa si apetisante minunate pentru o gustare

    RăspundețiȘtergere
  4. superbe pentru o gustare la un film merg la fix

    RăspundețiȘtergere