sâmbătă, 6 decembrie 2014

Comunicat de presa!




Ai blog si iti plac provocarile? Participa la campania Craciunul Bloggerilor si castiga premii in valoare totala de peste 10000 lei!

Ai blog si iti plac provocarile? Participa la campania Craciunul Bloggerilor si castiga! Click pe titlul fiecarei campanii in parte pentru a accesa regulamentul si pentru a participa!
Campania Gadgetway
Premiul 1: Voucher de 400 lei pentru bloggerul care aduce cei mai multi vizitatori pe site-ul magazinului Gadgetway.ro
Premiul 2: Voucher de 300 lei pentru autorul articolului clasat pe locul 1 in preferintele juriului
Premiul 3: Voucher de 200 lei pentru autorul articolului clasat pe locul 2 in preferintele juriului
Campania KarinGifts
Locul 1: voucher de 400 lei
Locul 2: voucher de 300 lei
Locul 3: voucher de 200 lei
Campania Fungadgets
Fiecare blogger care aduce minim 300 de click-uri unice primeste garantat o boxa Colia.Sound Beat V2.0 Jazz Edition in valoare de 149 de lei.
Campania PlusConfort
Suma de 300 lei
Campania Cris Smile
Autorul celui mai reusit articol primeste o tableta Allview WI10N in valoare de 1149 lei
Campania GemSale
Locul 1: suma de 300 lei
Locul 2: suma de 100 lei
Locul 3: un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSale
Locul 4: un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSale
Campania Top Cadouri
Locul 1: Voucher de 400 ron
Locul 2: Voucher de 250 ron
Locul 3: Voucher de 250 ron
Locul 4: Voucher de 100 ron
Locul 5: Voucher de 100 ron
Campania iTool:
Locul 1: smartphone Eten Glofish X800
Locul 2: voucher de 200 lei
Locul 3: voucher de 100 lei
Campania Mobila-Ghencea.ro:
Locul 1: Scaun birou Space in valoare de 590 lei
Locul 2: Scaun directorial MG 34 in valoare de 450 lei
Locul 3: Scaun birou 935 H negru in valoare de 390 lei
Campania Babytrend:
Locul 1: Tableta Allview Viva C7
Locul 2: Telefon fix Siemens DECT Gigaset A380
Premiile campaniei
Se vor acorda atat premii in cadrul fiecarei campanii individuale, cat si premii surpriza bloggerilor clasati pe primele 10 pozitii ale clasamentului Craciunul Bloggerilor.
Primii 10 bloggeri din Clasamentul campaniei Craciunul Bloggerilor primesc cadouri surpriza, in valoare de peste 1000 lei. Pentru Clasamentul Craciunul Bloggerilor vor fi luati in calcul doar bloggerii care participa la minim 75% din campanii.
Deadline
Unele campanii se incheie mai devreme (vezi regulamentul fiecarei campanii in parte), insa toate campaniile se incheie cel tarziu pe 20 Decembrie, ora 23:59
Ce trebuie sa faci
Bloggerii inscrisi in Campania Craciunul Bloggerilor pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la cinci sau la toate campaniile).
Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
Clasamentul concursului Craciunul Bloggerilor se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul Craciunul Bloggerilor. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul Concursului Craciunul Bloggerilor.
Daca noi sponsori se vor alatura Concursului Craciunul Blogurilor, unele campanii vor fi lansate mai tarziu, insa inainte de 10 Decembrie.
Bloggeri participanti trebuie sa scrie un articol de promovare a campaniei Craciunul Bloggerilor si sa promoveze acest articol pe twitter sau facebook folosind hastag- ul #roblogawards (Articolul poate fi scris pe toata durata campaniei, pana pe 20 Decembrie. Poti incepe sa scrii articolele in campanii iar pana pe 20 Decembrie sa scrii articolul tau despre campania Craciunul Bloggerilor).

2 comentarii: