duminică, 7 decembrie 2014

Lasa iPhone-ul pe mana profesionistilor iTool




 Ai scapat iPhone-ul jos si nu mai merge,nu mai ai ton la el ,nu mai raspunde la comenzi sau poate nu se aude in handsfree, nici o problema-Lasa iPhone-ul pe mana profesionistilor iTool si totul se rezolva in mod profesionist.Nu incerca sa fii tu profesionistul ,perfectionat si bun la toate ,cum se intampla mai mereu la noi.In mod clar vei regreta amarnic!






 Nu stiu cum e la voi in familie ,insa la mine e ca la nimeni .Scap iPhone-ul jos si se strica .Ma uit la el cu stupoare si sotul ,hat pune mama pe el ,il desface si incearca sa il repare.Degeaba il rog sa lase iPhone-ul in plata Domnului ca sunt specialisti care se pot ocupa de el.
 Ti-ai gasit ,nu intelege ,nu aude si nu vede decat ce are in mana .Il suceste, il invarteste si cand sa il echipeze, ce credeti ,mai putea face unu din piesele ramase.
 Asa ca iau  iPhone-ul in buzunar si ma prezint la specialistii  care stiu meserie si care au fost pregatiti doar pentru aceasta ,nu ca sotul meu care e bun la toate si priceput nevoie mare intre ale stricatului.
 Ajung la service iPhone ,le explic problema si ei l-au analizat ,l-au desfacut in fata mea si in cateva minute mi-au reparat bijuteria .Mi-au pus doar piese originale si m-au sfatuit sa nu mai las pe mana sotului aceasta operatiune.Ei sunt specialistii in reparatii si se descurca repede si in mod profesionist!

 Era stricat display iPhone  si bineinteles ca nimeni nu ar fi putut sa il repare ,nici chiar sotul meu.


  Priviti si voi ce frumos au lucrat si ce profesionist .M-au impresionat si am dus si gps-ul la ei si i-am rugat sa mi-l repare si sa imi faca o actualizare a hartilor din Europa.Este cam vechi si mereu ma ducea pe alte drumuri cand plecam in concediu.
 Cei de la iTool repara gps-uri ,fac resoftari,inlocuiri touch gps si inlocuiesc display-uri,totul in mod profesionist ,repede si cu costuri foarte mici .Nu are rost sa iti cumperi unu nou daca il poti repara si reactualiza pe cel vechi.Faci economie la bani sa te poti bucura oricand de o noua vacanta.
 
  Daca aveti si voi probleme cu iPhone-ul apelati cu inceredere la specialistii iTool si veti avea parte de adevarati profesinoniti!









6 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara7 decembrie 2014 la 10:32

    felicitari pt.articol!-asa e fiecare cu...meseria lui!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru informatie.Chiar ieri i-a cazut sotului telefonul pe ciment si are ceva probleme cu el.

    RăspundețiȘtergere
  3. E bun site-ul, si eu am un smartphone cu probleme... strica-s-ar de tot, ca nu-l pot suferi! :D

    RăspundețiȘtergere