marți, 9 decembrie 2014

Cu FIMO putem da frau imaginatiei!




 Mereu am fost uimita de micile bijuterii viu colorate pe care maini dibace le ofereau spre vanzare sau doar le ofereau cadou.Nu am stiut niciodata din ce sunt facute,cat de greu se fac sau din ce se fac.

 De curand am aflat care este secretul acestor minunatii handmade, iesite din mainile  creeatorilor.Secretul este pasta FIMO  de modelaj sau pasta de modelat FIMO .Mai trebuie un strop de indemanare si multa inspiratie si din mainile tale pot iesi adevarate bijuterii cu care te poti mandri prietenelor tale,rudelor sau de ce nu iti poti deschide o adevarata afacere.
 Iti poti deschide o afacere si inca una profitabila.Eu deja am in gand cateva idei care clocotesc si sunt gata sa se reverse .Din revarsarea lor sa iasa adevarate bijuterii handmade cu care sa uimesc pe toti cei la care voi prezenta creeatiile mele.


http://www.gemsale.ro/


 Fiindca sunt incepatoare am zis sa incep cu inceputul si sa folosesc pasta FIMO soft .Este o pasta mai moale,mai matasoasa,in culori vibrante si usor de amestecat.Pana se obisnuiesc mainile mele cu modelatul micilor bijuterii  .

 Aceasta este pasta minune FIMO soft:

 Si acestea sunt bijuteriile ce pot fi creeate din pasta FIMO soft:



 Viata pare mai frumoasa cand ne impodobim cu bijuterii care ies din mana noastra,bijuterii cu o mare valoare sentimentala.

  Imaginatia noastra nu are limite si putem crea orice ne dorim ,de la floricele,la papusele,inele ,margele ,orice ,dar absolut orice.

 Daca dorim sa fim adevarati profesionisti ,atunci avem nevoie de matrite FIMO ,Asa devenim mari maestri si creatiile noastre vor fi apreciate de toti cei care vor avea ocazia sa le vada,sa le poarte si sa se bucure de ele.
 Priviti doar cateva matrite care pe mine m-au captivat cu totul:



 Abia astept sa trec de faza cu incepatori intre ale modelatului si sa ma apuc de creeat obiecte handmade la un nivel profesionist si sa folosesc FIMO profesional .Aici este vorba despre culori cu pigmenti puri,culori clare,pentru a putea amesteca si obtine alte culori stralucitoare decat cele existente. Stabilitatea formei si a dimensiunii dupa coacere este ridicata, ceea ce permite lucrarea de tehnici complicate. Calitatea premium permite lucrul in modele filigranate, fara a se amesteca culorile intre ele.

                                                            FIMO profesional!

 Momentan nu ma pot baga la acest tip de pasta FIMO,insa am sa incerc sa ma depasesc pe mine insami si sa ajung si eu un profesionist in prelucrarea  pastei FIMO profesional!

 Daca si voi aveti idei si dorinta de a creea ceva cu adevarat frumos, cu valoare sentimentala aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a da frau liber imaginatiei.

 Totul este posibil daca inima si sufletul isi doresc!
 Fericirea sta in lucrurile marunte care ne fac sa zambim ,sa creeam si sa ne bucuram !



6 comentarii:

  1. Admir pe toti cei care se pricep la mestesuguri migaloase...

    RăspundețiȘtergere
  2. Secretul este pasta FIMO de modelaj sau pasta de modelat FIMO .Mai trebuie un strop de indemanare si multa inspiratie si din mainile tale pot iesi adevarate bijuterii cu care te poti mandri prietenelor tale,un articol util.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant ce poate face aceasta pasta.

    RăspundețiȘtergere
  4. FIMO soft: produse de calitate super articol

    RăspundețiȘtergere