vineri, 19 decembrie 2014

Reinventeaza-te si fa un curs instructor fitness


http://www.fitness-education.ro/





 Reinventeaza-te si fa un curs instructor fitness organizat de Fitness Education School si vei avea parte de acreditare internationala din partea Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei.Granitile tarii se vor deschide pentru tine si vei putea sa te angajezi oriunde in tarile membre UE.

 Chiar daca ai o cariera frumoasa in spate si  un job bine platit ,este bine sa ne reinventam si sa ne calificam in mai multe domenii.Asa nu vom sta cu frica in spate ca oricand ceva rau se poate intampla si am putea ramane fara locul de munca sau fara cariera pe care am construit-o pas cu pas ,clipa de clipa.

  Este bine sa facem in viata ceea ce ne place si ceea ce dorim noi cu adevarat sa facem.Multi au invatat si si-au contruit adevarate nume in domeniul care activeaza,insa multi sunt si nefericiti deoarece ceea ce fac nu le se potriveste .Acum este momentul pentru cei care  doresc o schimbare in viata lor.

 Viata este prea scurta sa nu facem ceea ce ne dorim cu adevarat!

 Florian este dovada vie ca oricand se poate schimba ceva in viata si ca oricand poti sa castigi bine de pe urma pasiunii tale.
 Florian sau Flori cum ii zicem noi verisorii si cunoscutii sai era un medic veterinar cu un cabinet cunoscut in localitatea sa.Facea foarte multi bani insa nu era niciodata fericit ,si-ar fi dorit altceva,insa parintii l-au indrumat spre aceasta cariera banoasa cum ii ziceau ei.
 De mic Florian era un mare sportiv ,cu multe diplome si multe medalii,insa parintii ii tot ziceau ca din sport nu se va imbogati niciodata ,ca sportul nu va putea fi practicat la infinit si cand cariera sportiva se va incheia ,se va incheia si sursa sa de venit.
 Florian a facut un curs instructor fitness si si-a gasit un job in Anglia unde facea ceea ce facea cu pasiune.Asa a adunat banuti  din care mai apoi si-a deschis propria afacere in Londra.Acum Flori este fericit ,afacerea este prospera si face ceea ce iubeste sa faca!

 La cursul de Fitness Education School veti capata cunostinte si abilitati despre :

-anatomia si fiziologia umana,
-proiectarea de programe de fitness cardiovascular si de rezistenta fizica,
-privind antrenamentele de fitness,
-promovarea activitatii sportive si a sanatatii in randul clientilor,
-cum sa devii un bun antrenor personal,
-antrenamentul unu la unu (antrenament personal),
-curs de prim ajutor.

 Va puteti pregati alaturi de cei mai  mari traineri din industria fitness-ului si la finalul cursului veti deveni antrenori personali,care veti sti sa:
-evaluezi nivelul de fitness la care se afla clientul,
-proiectezi programe individuale pentru a indeplini obiectivele clientilor,
-oferi consultanta despre nutritie sanatoasa si diete personalizate,
-comunici cu clientul,sa-l motivezi si sa-l responsabilizezi,
-acorzi primul ajutor.

 Sa fii antrenor personal este un job la moda, il poate face oricine este pasionat de sport, si care isi face un curs la Fitness Education School, deoarece aici invata despre tot ceea ce presupune meseria de antrenor personal.

 Cand alegi Fitness Education School alegi:
 -cursuri profesionale,
-acreditari internationale,
-profesori de renume,
-preturile cele mai mici de pe piata .

Rezultatele:
-antrenori bine pregatiti,
-campioni balcanici si mondiali,
-slujbe oriunde in Europa,bine platite.

 Toti cei care se vor inscrie  la un  curs acreditat instructor fitness pana pe data de 10 ianuaire 2015 vor avea o reducere substantiala de 200 de lei.

 Cursul isi va deschide portile pe data de 15 ianuarie 2015 pentru toti cei care isi doresc ceva mai bun de la viata!





7 comentarii: