sâmbătă, 6 decembrie 2014

Imi mobilez casa cu Mobila-Ghencea .ro



 Dupa ani si ani de resctrictii,dupa ani grei de munca a venit  vremea sa imi fac casuta mult visata,undeva intr-un colt de rai,numit natura.
 Casuta este frumoasa si cocheta si are nevoie de mobila de calitate care sa dea un plus de eleganta ,sa aiba un design placut si sa ma bucur din tot sufletul de mica mea bijuterie aflata in mijlocul naturii.


 Locul unde stau cea mai mare parte a timpului si unde imi place mie sa creez adevarate delicii culinare este bucataria.O bucatarie terna si fara gust nu poate fi pe placul meu ,asa ca am apelat la specialistul in bucatarii si mi-am ales o bijuterie de bucatarie pentru sufletelul meu sensibil si creativ ,cu scaune pe placul meu.





  Se zice ca 40% din viata o petrecem in pat,dormind sau pur si simplu relaxandu-ne in fata televizorului.Deci dormitorul meu trebuie sa fie regele casei.Dar unde sa merg sa im caut un dormitor pe placul meu.Am colindat magazinele in lung si lat si degeaba.Nu am gasit nimic pe placul meu.
 La un clik distanta si din scaunul meu de acasa am poposit direct la magazinul preferat ,unde am gasit dormitorul perfect pentru a-mi mobila dupa gust si preferinta "regele" casei,dormitorul.






 Ce model superb,cata eleganta si stil .Imi vine sa sar direct in el si sa ma relaxez cat pentru o viata sau chiar mai multe vieti!

 Nu va zic ce living spatios am si ce mult imi doresc sa il mobilez frumos si cu gust pentru sufletelul meu,  dar si pentru rudele si prietenii care abia asteapta sa ne calce pragul in noua casa.
 Am pus eu ochii pe o masa de living superba cu care ma pot lauda si la care putem servi bunatati si destrama povesti la ceas de seara sau barfi o cafeluta la ceas de dimineata.Oricand in orice timp sau vreme se pot tese povesti la aceasta masa superba.



 Ce ziceti de alegerea mea,va place?
 Voi ce mobila va doriti sa schimbati in casuta voastra?


6 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara7 decembrie 2014 la 10:40

    frumoasa alegere .mobila de calitate si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mobila-Ghencea .ro are cele mai bune produse

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-ai ales o mobila frumoasa ca si sufletul tau. Sa ai clipe minunate in casuta de vis si mobilata asa frumos ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce nu pui pozele mai mari? Mobila aceea cu mov mi-ar placea si mie, daca as avea o vila ca bogatii din telenovelele turcesti :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Mobila-Ghencea .ro superb patul imi place foarte mult

    RăspundețiȘtergere