luni, 5 mai 2014

Himalaya ma vrea sanatoasa

Suntem in ultima luna de primavara si timpul trece usor pe langa noi fara sa ne anunte si uite asa ne trezim  in plina vara si in mod clar ne dorim sa fim in  forma pentru vacantele ce ne asteapta.
Natura este pentru mine sursa mea de energie,fara natura nu as putea trai ,caci natura ma incarca de energie si ma face sa ma simt in forma ,sa ma simt frumoasa , sanatoasa si Himalaya Herbal Healthcare Romania impreuna cu http://www.hboutique.ro/  ma vrea sanatoasa si plina de viata in acest an!
Produsele naturale pe care ni le ofera au la baza  transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume si cu o tehnologie moderna care transforma pantele medicinale in remedii naturiste pentru toti cei care doresc sanatate de la natura.
Astazi am sa va povestesc despre Liv.52 DS.
Acest produs minunat  are la baza plantele -
Capparis spinosa (Caparisul) -cu  actiune antihepatotoxica, antiinflamatoare, mentine arhitectura normala a ficatului

Cichorium intybus (Cicoare) -cu  actiune hepatoprotectoare fata de substante toxice, antioxidanta, stimuleaza secretiile digestive, inclusiv cele biliare, efect colagog   
Terminalia arjuna -  cu efect antioxidant si hepatoprotector, reduce nivelul colesterolului si are rol cardio-tonic  
 Achillea millefolium (Coada soricelului) - efect colagog antioxidant si antiinflamator.


Acum multi ani in urma am fost diagnosticata cu hapatita B si chiar daca am fost spitalizata si tratata in mod corespunzator ,am ramas cu sechele si ani de zile dupa acesta cumplita boala aveam mereu probleme cu ficatul,nu puteam sa mananc orice,nu puteam sa fac efort caci oboseam foarte repede si am sa va mai zic un secret ,pe care nu l-am zis pana acum,"dormeam noptile doar pe partea dreapta cu o pernuta sub ficat,asa aveam impresia ca as fi scapat  de durerea acuta care nu mai disparea".
 Insa democratia a adus cu ea lucruri bune ,a adus pe piata romaneasca noi remedii naturale pe care eu le-am salutat si le-am facut parte din viata mea si din stilul meu de viata si sanatate,caci cum am mai zis "natura este viata mea",fara natura eu nu pot trai!
Liv.52 DS a fost pentru mine un examen care s-a dorit a fi trecut cu brio,inca de la prima cutie consumata,m-am simtit mult mai bine,am renuntat la pernuta si acum pot dormi pe ambele parti .
Ce sa mai zic de sarbatorile cand si eu ca fiecare din noi exagerez cu pregatitul bunatatilor din care ma infrupt si dupa care bila mea are de suferit si Liv.52.DS este alaturi de mine si ma ajuta sa depasesc momentele neplacute cu mare usurinta.
Acum nu as putea sa zic ca as consuma zi de zi, caci nu am nevoie,insa din cand in cand este bine sa mai fac cate o cura,asa pentru sanatatea ficatului meu ,caci Liv.52 DS lupta cu radicalii liberi in locul meu si o face foarte bine  si eu sunt plina de viata ,sunt in armonie totala cu natura si abia astept vara sa pot colinda muntii si padurile tarii mele!
Aici veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie in caz ca ati dori sa fiti in armonie si voi cu natura-http://www.hboutique.ro/produse/suplimente-alimentare/adulti/Liv.52-DS-351-60-tablete

http://www.hboutique.ro/ .



 

13 comentarii:

  1. nu ma mir ca te simti bine luand produsele Himalaya , doar Himalaya joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda , iar la crearea unui produs se pleaca de la studiul textelor Ayurvedice, selectandu-se formula ideala

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este si iti multumesc mult de comentariu,Himalaya este natura si transformarea naturii in sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  3. buna alegere; si eu folosesc produsele lor si sunt ff multumita; multa sanatate si spor in toate :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant, am folosit produse Himalaya pentru copii, dar de LIv 52 nu stiam, chiar as avea nevoie fiindca sotul meu are ceva probleme cu ficatul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am auzit de aceste produse, dar nu le-am folosit pana acum. M-ai convins ca le cumpar si eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am folosit pana acum aceste produse ,dar cat de curand o sa le testez pentru ca am tot auzit de bine de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Septilinul si Liv52 sunt nelipsite din casa mea. Am incredere in Himalaya, mai ales ca aceste produse mi-au fost recomandate de un medic foarte bun si renumit :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo..buna alegere ai facut draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vedea-te-as in Himalaia, Brinduso! :p

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper ca produsele Liv52 nu te-au ajutat doar sa iti recapeti sanatatea, ci te vor ajuta si sa poti publica cele mai frumoase fotografii din Himalaia!

    RăspundețiȘtergere
  11. produsele himalaia sint de calitate la preturi bune

    RăspundețiȘtergere
  12. PRODUSE NATURALE LE FOLOSESC CU PLACERE

    RăspundețiȘtergere
  13. produse de buna calitate la preturi bune

    RăspundețiȘtergere