sâmbătă, 1 martie 2014

Lumea mea de basm

Lumea mea de basm

 Amintirea pe care nu as dori sa o pierd printre amintiri este copilaria mea la tara ,acolo viata este cu totul deosebita,acolo cerul se uneste cu pamantul ,acolo soarele rasare de dupa deal,muzica pe care o asculti este muzica pasarilor,oracaitul broastelor sau latratul cainilor,acolo luna este felinarul noptii si stelele sunt visele celor ce viseaza ca dincolo de deal este o alta lume.Inca aud glasul mamei mele rasunand cald si dulce ca o melodie care imi mangaie sufletul si imi atinge corzile inimii,aceasta lume a fost candva a mea si visez mereu si mereu la acea lume ,o lume de basm!

4 comentarii:

  1. Ce scrii tu aici e amintirea mea din primele luni ca stagiara in satul Corbu de Constanta. Cel mai mult imi placea sa stau seara pe prispa casei unde locuiam in gazda, cu doar o lampa aprinsa, ca sa admir puzderia de stele a cerului de vara de care nu ma mai saturam ...

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ma crezi cand eram copila stateam noaptea pana tarziu si priveam stelele si tata Dumnezeu sa il odihneasca ,ne invata despre stele si pe la mine prin sat ,sau mai exact de la mine izvoraste raul Baseu si toata noaptea se auzea oracaitul broastelor.Doamne ce lume de basm!

    RăspundețiȘtergere
  3. esti o romantica si o visatoare foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. un articol superb felicitarii mi-a placut mult

    RăspundețiȘtergere