Parjolute din urzici vii!
reteta de sezon ,foarte sanatoasa si usor de preparat.
ingrediente-
600 gr.cartofi copti,
un castron de urzici vii,
3oua,
3 linguri de faina de grau,
1 lingura maggi secretul gustului,
2 legaturi de ceapa,
20 gr.piper macinat,
10 gr.tarhon,
5 catei de usturoi,
o salata verde.
castraveti proaspeti
Se coc cartofii in tava la cuptor,se curata si se strivesc cu o furculita,peste ei adaugam maggi secretul gustului, ouale,faina de grau,urzicile vii fierte si taiate marunt,ceapa taiata marunt,usturoiul tocat marunt,piperul macinat si tarhonul si se mesteca bine apoi se ia cu o lingura compozitie si se pune in tigaia incinsa ,se intorc pe o parte si pe alta.se pun apoi pe un pat de frunze de salata si se orneaza cu felii de castraveti.Pofta buna!
PAI ACUM AI POSTAT MINUNEA DE URZICLE FACUTE CHIFTELE! :)
RăspundețiȘtergereCRED CA SUNT DELICIOASE, DESI EU NU PREA AM VOIE PRAJEALA.
sunt delicioase Maria!
RăspundețiȘtergereARATA DELICIOS SUPER RETETA
RăspundețiȘtergeresuperb arata este o bucatareasa minunata mereu ne dai ideei si ne faci pofta cu preparate delicioase
RăspundețiȘtergeremultumesc mult Emil ,multumesc mult Claudia de aprecieri <3
RăspundețiȘtergerenu am facut si nu am mancat pana acum dar se pare ca imi cam fac cu ochiul :)
RăspundețiȘtergere