vineri, 28 martie 2014

ciorba din carne de pui

Astazi am pregatit cioba din carne de pui si am folosit delicioasele produse

MAGGI Romania!

ingrediente-

5 pulpe de pui,

2 linguri maggi secretul gustului intensavor cu gust de gaina,

1 plic de bors maggi,

1 ceapa,

un ardei gras rosu,

2 morcovi,

5 cartofi,

4 oua,

o legatura de patrunjel verde,

600 gr.smantana.

 Se spala carnea de pui si se pune la fiert pana da un clocot,apoi se varsa apa ,se spala bine carnea si se pune din nou la fiert,adaugam cartofii taiati cuburi,ardeiul gras tocat marunt,ceapa tocata marunut,morcovul taiat rondele si doua linguri de maggi secretul gustului si lasam sa fiarba cam 20 de minute,cand carnea este fiarta adaugam plicul de bors maggi si lasam sa traga un clocot ,apoi oprim focul. Intr-un vas punem smantana si ouale si le mixam bine  si cam la 5 minute dupa ce am oprit focul adaugam compozitia peste ciorba,mestecam bine si adaugam patrunjel tocat marunt. Pofta buna!







3 comentarii: