Rulada de carne de porc.
Ingrediente-
2 bucati muschiulet de porc ( cam 1,5 kg.)
un ardei gras ,are rosu,
o legatura de ceapa verde,
200 gr.masline fara samburi,
1 lingurita piper macinat,
un plic tarhon,
sare dupa gust,
100 ml.ulei,
100 ml.vin rosu,
2 bucati carnati condimentati (400 gr.),
Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire cam cat se poate sa nu se fisureze si se presoara tarhon , pe mijloc punem o bucata de carnati,pe langa el se aseaza ardei gras tocat marunt ,ceapa tocata marunt, masline ,sare dupa gust si rulam incet foaia de carne si o legam cu ata un pic mai groasa,punem ulei in tava ,peste ulei adaugam piper macinat si tarhon,peste tarhon punem ruladele,peste rulade presuram tarhon si piper macinat,turnam un pic de ulei peste ele si vinul si dam tava la cuptor,din cand in cand mai luam ulei cu lingura din tava si dam peste rulade ,asa se vor rumeni frumos si nu se vor arde sau coace prea tare.Cand sunt gata se vor servi cu salata de sfecla rosie.Pofta buna!
F. apetisanta si aspectoasa in sectiune <3
RăspundețiȘtergeremultumesc mult Maria.
RăspundețiȘtergereMIE IMI PLACE FINALUL :) DELICIOSSSSSS:)
RăspundețiȘtergererulada apetisanta minunata pentru masa de craciun
RăspundețiȘtergereo reteta delicioasa pentru masa de craciun
RăspundețiȘtergereo reteta delicioasa minunata felicitarii pentru ea
RăspundețiȘtergereo rulada savuroasa si delicioasa arata minunat
RăspundețiȘtergere