H&E Reinert Romania
ingrediente-250 gr.bacon feliat Reinert.Romania,
500 gr.carne tocata de vita,
500 gr.carne tocata de porc,
o legatura de patrunjel verde,
o legatura de ceapa verde,
8 oua,
un ardei gras rosu,
piper macinat-20 gr.
condimente 50 gr.
sare dupa gust,
ierburi aromate (tarhon),
o capatana de usturoi,
4 cepe mari ,
20 gr. boia de ardei iute.
Preparam compozitia-
Punem intr-un vas carnea tocata de vita si de porc,peste carne adaugam 3 oua crude,patrunjelul tocat marunt,ceapa tocata marunt atat cea uscata cat si cea verde,usturoiul tocat marunt,condimente,piper,sare dupa gust,tarhon si boia de ardei iute si le amestecam foarte bine.
Asezam in tava de copt cozonacii hartie de copt si peste hartie asezam frumos felii de bacon,jumatate sa fie in tava si jumatate sa fie in afara tavii,peste feliile bacon punem jumatate din compozitie si la mijloc vom aseza 5 oua fierte si langa oua asezam felii subtiri de ardei gras rosu,apoi adaugam si cealalta jumatate de compozitie si adunam feliile de bacon peste compozitie,apoi acoperim rulada cu hartie de copt si dam tava la cuptor la foc potrivit pentru circa o ora,dupa care vom dezveli rulada sa se rumeneasca frumos baconul,mai lasam cateva minute si oprim focul.Pofta buna!
tura asta m-ai provocat :)) o sa incerc si eu aceasta reteta :) super arata :*
RăspundețiȘtergereeste foarte usor de facut si este si gustoasa aceasta rulada ,ce sa mai zic de aspect!
RăspundețiȘtergerete-ai hotarat sa-ti faci blog culinar, vad :) asa am inceput si eu, cu adevarat, sa inteleg ce-i aia blogosfera.
RăspundețiȘtergereReteta e de nota douazeci (Y) - asta a fost un like, pe facebook iese emoticon like.
Oana,nu este blog culinar este doar blogul meu unde am sa adaug ce vreau eu ,nu ma pricep prea mult insa pasac si eu cu stangul!
RăspundețiȘtergereAsta chiar este pe gustul meu.Mmmm....Delicioasa.Merita sa gatesti asa ceva.
RăspundețiȘtergereda foarte bun.arata superb!multumim de reteta!
RăspundețiȘtergereRulada excelenta, gustoasa, aspectoasa. Acus as manca-o, dar distanta ... ma dezavantajeaza !
RăspundețiȘtergeresavuroasa si gustoasa imi place foarte mult
RăspundețiȘtergereo bunatate o reteta pentru masa de craciun
RăspundețiȘtergereun deliciu culinar care ma cucerit
RăspundețiȘtergere