ingrediente-
1 kg.medalion sturion,
500 ml.suc de rosii,
50 ml.zeama de la ardei iuti,
5-6 boabe de piper,
10 gr.boia iute de ardei ,
10 gr.boia dulce,
1 lamaie,
un morcov,
o rosie,
sare dupa gust,
100 ml.ulei,
2 cepe,
20 gr.condimente de peste,
un morcov.
Se spala pestele bine si se aseaza intr-o tava cu ulei si pregatim sosul picant.Peste sucul de rosii adaugam zeama de ardei iuti,piperul boabe,boiaua de ardei iute si dulce,sare dupa gust si condimente de peste,mestecam bine si turnam sosul peste peste,adaugam ceapa taiata,lamaia taiata felii subtiri , rosia taiata felii subtiri si morcovul taiat rondele.Dam tava la cuptor la foc potrivit.Pofta buna!
Am acceptat provocarea propusa de
o sa fac si eu reteta este delicioasa
RăspundețiȘtergereo reteta frumoasa si delicioasa arata minunat
RăspundețiȘtergeremultumesc mult Claudia ,multumesc mult Emil!
RăspundețiȘtergereAdevarul e ca n-am mai mancat sturion pana acum... cred ... asa ca reteta ta e binevenita, doar sa gasesc o cega ori altceva.
RăspundețiȘtergereas vrea sa va zic ca este un peste cu un gust deosebit,insa se poate folosi orice fel de peste ,multumesc mult!
RăspundețiȘtergereesti o creatoare de pofte ,trebuie musai sa fac si eu reteta asta !:*
RăspundețiȘtergeremultumesc mult Anita!
RăspundețiȘtergereO MINCARICA DIVINA BUNA DE SAVURAT.
RăspundețiȘtergere