sâmbătă, 15 martie 2014

Accident neprevazut

Accident neprevazut sau doar un atac agresiv asupra naturii????
Aceste doua pleonasme "accident neprevazut" si sau "atac agresiv" si-au facut loc astazi ,sambata 15 martie 2014 in natura de la periferia orasului Botosani.
Cine oare a fost atat de nesabuit incat a reusit sa distruga zeci de mii de mp. de natura,asta e intrebarea la care autoritatile vor trebui sa gaseasca raspuns si oare raspunsul gasit va reface natura ,va da viata inapoi vietatilor distruse de incendiu??
Daca dis de dimineata soarele sclada pamantul cu razele sale  si natura iti zambea,pasarile iti alintau auzul cu cantari divine si totul prevedea o zi plina de voiosie in doar cateva ore totul a devenit un cosmar pentru cei care locuiesc la periferia orasului Botosani.Un inconsient a dorit se pare sa faca curat si a dat foc la mizeria adunata ,insa vantul prieten bun cu focul si-a facut aparitia si in cateva clipe ceea ce se dorea doar un foc de curatire a pamantului a devenit un cosmar pentru toti care detin case ,animale in acea zona.Insa cea mai afectata de acest dezastru a fost natura cu tot ce cuprinde in areealul sau,de la plante, pasari si insecte.
Pompierii veniti la fata locului au reusit sa loclizeze si sa inlature un dezastru total ,caci padurea este foarte aproape de locul incidentului.

Am sa va arat cum arata natura inainte de "accident neprevazut" si sau "atac agresiv asupra naturii".

Fiind o mare iubitoare a naturii mi-as dori ca aceasta minunata bijuterie sa fie a mea si tableta iPad Mini m-ar ajuta foarte mult in editarea fotografiilor si in publicarea lor  in albumele mele de pe retelele de socializare-http://www.f64.ro/canon-eos-60d-body-18-mpx-lcd-3-5-3-fps-liveview-video-full-hd.html  de la  F64.ro








 

10 comentarii:

  1. Sunt multi inconstienti si uite ce se intampla 1 :(

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este Maria ,ce se voia o simpla curatenie de primavara s-a dovedit un "act criminal" asupra naturii

    RăspundețiȘtergere
  3. e mare pacat ,pe unele locuri a ramas pamantul negru,cati ani vor trebui naturii sa se regenereze ???:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte ciudat ... ! Exact in aceeasi zi un versant de deal a ars la Bicaz, de la niste tigari aruncate de cativa copii. Ori cel putin asta e varianta oficiala...

    RăspundețiȘtergere
  5. nu ne inclazeste cu nimic motivele care duc la asemenea nenorociri,inconstienta unora distruge !

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai nu pretextul invocat era ideea.. ci faptul ca in aceeasi zi, (poate chiar la aceeasi ora!) se intampla acelasi lucru in doua localitati din judete apropiate... mie nu mi se pare coincidenta. (Ca sa nu mai spun ca la Bicaz nu s-a intervenit decat a doua zi ... trebuia chiar sa arda padurea???) Oare are cineva interes sa distruga padurile? A fost o amenintare? Noi stim putine, dar cine are urechi de auzit si ochi de vazut, aude si vede adevaratul mesaj din spatele acestor "intamplari".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana draga eu mereu zic ca nimic nu este intamplator in aceasta viata,toate se intampla cu un anume scop pe care noi oamenii nu suntem in stare sa le explicam si la mine a fost aceiasi problema,vantul putea duce focul spre padure care se afla foarte aproape,caci focul s-a intins pe mai multe zone de la scantee luate de vant si s-a distrus multe hectare de pamant.Pompierii au venit sa stinga focul insa deja dezastrul era mare!

      Ștergere
  7. inconsienta :) asa ne distrugem tara putin cate putin ,iar cei de la conducere o vand cu totul :)

    RăspundețiȘtergere