luni, 17 martie 2014

chec aperitiv cu ciuperci


Ingrediente
5 oua
300 ml.iaurt
un cub de drojdie
6 linguri cu varf cu faina de grau
un picut de sare
300.gr. sunca de Praga
1 kg.ciuperci(hulughite)
un gogosar
Se pune in bolul de la robot ouale cu iaurtul si se mixeaza foarte bine,apoi adaugam drojdia verde,faina si un picut de sare si mixam pana se obtine o pasta foarte bine omogenizata,oprim mixarea si turnam compozitia in tava in care am pus hartie de copt.Peste aluat adaugam ciupercile fierte si taiate marunt,gogosarul tocat si sunca taiata cuburi si mestecam cu o lingura prin tava sa omogenizam bine compozitia si apoi dam tava la cuptor pentru circa o ora.Pofta buna!
 



 

9 comentarii:

  1. F. aspectos, gustos, un aperitiv special ! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bine arata , este usor si rapid de pregatit si un aperitiv bun si pentru evenimente :)

    RăspundețiȘtergere
  3. cand vrem ceva deosebit ,avem unde sa apelam ,la ceva usor si delicios :)

    RăspundețiȘtergere
  4. un aperitiv minunat pentru orice zi festiva

    RăspundețiȘtergere
  5. superb aperitiv as face si eu de ziua mea

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar ma gandeam ce aperitiv sa mai fac , gasisem o reteta de briose cu masline si branza cu mucegai dar cred ca mai ok este acest chec , arata super .

    RăspundețiȘtergere