luni, 2 martie 2015
Turte coapte cu salata de ardei copti
Turte coapte cu salata de ardei copti-reteta de post:)
Ingrediente pentru turte:
-1 kg.faina de grau,
-1 cub drojdie,
-1 lingura seminte de chimen,
-2-3 linguri de ulei.
Ingrediente pentru salata de ardei:
-2 kg.ardei capia,
-2 linguri otet de mere,
-2 linguri ulei,
-1 varf de cutit de sare.
Mod de preparare:
Se pune faina intr-un vas, adaugam semintele de chimen si drojdia stinsa cu apa calduta,se framanta un aluat suficient de elastic ,spre final se adauga uleiul si se continua framantatul pana se dezlipeste aluatul de pe vas.Lasam o ora sa creasca dupa care impartim aluatul in 10 bucati din care intindem 10 turte pe care le coacem intr-un ceaun de tuci sau pe o tabla foarte groasa.
Coacem ardeii ,ii curatam de pielite,de seminte ,ii clatim ,ii lasam la scurs si adaugam peste ei sare,otet,ulei.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ador ardei copti sint deliciosi super reteta
RăspundețiȘtergereador salta de ardei copti un deliciu culinar
RăspundețiȘtergereDeliciosi ardeii, bune si turtele !
RăspundețiȘtergere...foarte bunnn...ca la mamam acasa!
RăspundețiȘtergere