marți, 17 martie 2015

Aripioare picante invelite in bacon!



 Aripioare picante invelite in bacon!


 Ingrediente:
-1 kg.aripioare Fragedo,sectionate fara varfuri,
-2 cutii bacon Meda,150 gr.x2,
-1 lingurita boia de ardei  iute,
-1 lingurita de boia de ardei dulce,
-1 lingurita condimente pentru pui,
-1 lingurita maggi secretul gustului intensavor cu gust de legume,
-100 ml vin invechit,
-50 ml .ulei,
-2 cepe.

 Mod de preparare:
-Intr-un castron se pune boiaua de ardei iute ,condimentele de pui ,maggi secretul gustului,vinul si se omogenizeaza,adaugam peste compozitie aripioarele si le amestecam cu aceasta compozitie , apoi le rulam una cate in felii fine de bacon,dupa care le punem intr-o tava in care am turnat un pic de ulei si am presurat boia de ardei dulce .Dupa ce terminam de invelit aripioarele in bacon le asezam in tava ,stropim cu boia de ardei dulce ,stropim cu putin vin invechit si cu ulei din belsug,adaugam ,ceapa taiata si dam tava la cuptor,din cand in cand mai luam cu lingura ulei din tava si stropim aripioarele sa se rumeneasca frumos.Cand sunt gata se servesc cu pepene rosu murat si cu mamaliguta calda.Pofta buna!
















3 comentarii:

  1. Doamne ce bine arata....si mai ales pepenele alaa...salivezzz

    RăspundețiȘtergere
  2. arata divin cred ca a fost un festin delicios

    RăspundețiȘtergere
  3. O FRIPTURICA DELICIOASA SI SAVUROASA

    RăspundețiȘtergere