miercuri, 18 martie 2015

Cosuri cadou de la GourmetGift!



 Fiecare sarbatoare este un bun prilej de a oferi si de a primi cadouri si incet dar sigur o noua sarbatoare importanta bate la usa noastra.Aceasta sarbatoare este  sarbatoarea familiei ,a bucuriei de a primi si de a darui celor dragi cadouri minunate.
 Sarbatoarea Sfintelor Pasti este o sarbatoare importanta pentru crestinii din toata lumea ,ea ne aduna impreuna in jurul meselor bogate , ne fac sa ne simtim bine, daruind  si primind cadouri care ne incalzesc sufletele si ne lumineaza inimile.
 Angajatii primesc cadouri de Paşte de la sefi,copii primesc cadouri de la parinti,nasi ,bunici si unchi si fiecare din noi putem darui si primi cadouri ca semn al aprecierii  sau ca semn al iubirii .


 Daca bugetul  mi-ar permite in acest an as darui si eu cosuri de Paste unei case de batrani .As face o bucurie tuturor celor care sunt singuri si nu pot sa aiba grija de ei.Nu trebuie sa fie prea scump ,trebuie doar sa marcheze acest moment in mod cat mai placut.

Cosul meu ar cuprinde:
- Sticla vin Castelul din Vii crama Husi 0.75l,
- Cozonac traditional romanesc cu nuca, arahide, rahat si stafide 500g,
- Specialitati patiserie Cantucini Pratobelli 100g,
- Tableta ciocolata Feletti Classic 100g,
- Specialitate patiserie Amaretti Colore 20g,
- Lumanare ou,
- Funda profesionala cadou,
- Cutie cadou rosie.

 O multime de daruri cu bani putini,cu doar 48 lei orice batran s-ar bucura si lacrimi de fericire ar fi darul lor pentru mine sau de ce nu pentru tine sau pentru toti cei care se gandesc sa faca un asemenea gest frumos.Se zice ca fericiti sunt cei care daruiesc nu cei care primesc!






2 comentarii: