marți, 3 martie 2015

Din inima la inima !





  Calatorule prin viata,  ridica privirea ta si ajuta-ti semenul sa se ridice si sa paseasca alaturi de tine pe drumul vietii!

 Zolty a ridicat privirea sa,a privit spre orizont si din putinul sau a daruit .A daruit sansa unui suflet care isi dorea sa poata pasi pe drumul vietii chiar si intr-un scaun cu rotile.

 Zolty isi dorea sa poata darui scaunul sau cu rotile cuiva,insa ca acest lucru sa se intample, avea nevoie de tot ajutorul semenilor sai . Avea nevoie de baterii pentru acest scaun . Din pacate bateriile nu sunt asa  de ieftine si nici nu se gasesc asa usor.Si cum nimic pe lumea asta nu se poate face fara oameni cu suflet,Zolty a apelat la comunitatea bloggerilor din care face parte.El a stiut ca aceasta comunitate este alaturi de el asa cum si el a fost alaturi de comunitate mereu prin activitatea sa .

 Mare pezevenchi  si Eugen asta,mare blogger al blogosferei romanesti,a pocnit din degete,a facut sa zboare vestea ca Zolty ar avea nevoie de ajutor si cat ai clipi visul lui Zolty a devenit realitate cu Grup media TVSat si Radio Boom .Aceasta firma minunata la care lucreaza oameni  pentru oameni a pus la dispozitia lui Zolty suma necesara achizitionarii de baterii.Asa isi va vedea Zolty visul implinit si cineva se va bucura de acest dar nepretuit .

 Multumirea si recunostinta mea este mare pentru Grup media TVSat, cu sediul în Buzău ce cuprinde televiziunea regională TV SudEst, televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2,caci gestul lor de a ajuta este un gest de omenie,de fraternizare alaturi de cei care sunt in suferinta si au nevoie de ajutor.
 Peste mana lui Zolty ei si-au pus mainile lor si odata unite aceste maini au implinit un vis,visul lui Zolty,au implinit un vis,visul cuiva care isi doreste sa paseasca pe drumul vietii si au implinit visul bloggerilor din blogosfera romaneasca,care si-au dorit ca visul lui Zolty se se implineasca!






 Sa primesti atunci cand ai nevoie si sa daruiesti atunci cand tie iti prisoseste-
un gand bun,un sfat ,o mangaiere sau chiar un zambet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu