marți, 17 martie 2015
Friptura de gasca
Friptura de gasca:)
Ingrediente:
-4 pulpe de gasca,
-2 pipote,
-2 inimioare ,
-1 lingurita de boia de ardei iute,
-1 varf de cutit de sare,
-1 lingurita maggi secretul gustului intensavor cu gust de gaina,
-2 cepe,
-3-4 catei de usturoi,
-1 lingurita de condimente de pui,
-50 ml.vin alb,
-50 ml.ulei.
Mod de preparare :
Se amesteca condimentele si se trece carnea prin ele ,se toarna ulei in tava,se aseaza carnea ,turnam restul de condimente peste carne ,turnam vinul si uleiul ,adaugam ceapa taiata felii si usturoi taiat in bucati mici,punem capac pe tava si dam tava la cuptor la foc potrivit,pana se patrunde foarte bine.Se serveste cu o salata de varza murata.Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Apetisant!
RăspundețiȘtergereGustos ! Mi-a lasat gura apa.
RăspundețiȘtergereo reteta minunata pentru masa de paste ador prajitura ta
RăspundețiȘtergerepentru ziua de florii este o masa eleganta si gustoasa
RăspundețiȘtergere