joi, 26 martie 2015

Mergi si tu cu chinezu in Thailanda:)






  Iubesc Thailanda cum ma iubesc pe mine -ฉันรักเมืองไทยเท่าที่ฉันรักตัวเอง !:)

 Si daca tot suntem la capitolul provocari si Chinezu ne invita sa propunem un slogan pe care sa il poarte cu mandrie pe tricoul sau ,vin si eu cu sloganul meu-ฉันรักเมืองไทยเท่าที่ฉันรักตัวเอง (Iubesc Thailanda cum ma iubesc pe mine) ,sper sa ii placa si sa il iubesca si pe el thailandezii asa cum iubeste el pe thailandezi.Sau ar mai putea scrie un mesaj mai haios care sa ii binedispuna pe thailnadezi,asta daca si thailandezii iubesc berea si tuica romaneasca-ฉันรักรักเบียร์ประเทศไทยเป็นฤดูหนาวและฤดูร้อนบรั่นดี(Iubesc Thailanda cum iubesc berea iarna si tuica vara).

 Mall-ul Băneasa Shopping City a pornit în căutarea unei persoane pe care s-o trimită în Thailanda. Şi nu oricum, ci într-o companie selectă, din care face parte şi Cristian China-Birta, alături de Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran şi fotograful Cristian Vasile.Dacă mergi în Băneasa Shopping City din Bucureşti şi-ţi faci o poză cu tuk tuk-ul de-acolo, poţi merge în Thailanda. După ce-ţi faci poza, trebuie s-o urci pe Facebook, Instagram sau Pinterest, cu hashtagurile #baneasashoppingcity, #ishopitravel şi #1selfie2thailand, să dai tag contului Băneasa Shopping City şi automat eşti înscris în concurs şi poţi merge alături de Chinezu şi întreaga gaşcă veselă în Thailanda.

  Perioada de deplasare este 9 – 21 aprilie, iar înscrierile se fac până pe 31 martie.
Mai multe detalii găseşti aici !
 Eu iti pot crea si tie un slogan pe care sa il porti pe tricoul tau,scris bineinteles in thailandeza,nu de alta dar sa inteleaga si ei ce vrei sa transmiti,cred ca romaneste nu vorbesc aia la perfectie! :)


Un comentariu:

  1. De un an de zile cochetez cu ideea de a vizita Thailanda, da' fara Chinezu' :)))))

    RăspundețiȘtergere