joi, 26 martie 2015

Optica Shades ne protejeaza ochii de radiatiile solare!



 Pamantul se misca in jurul axei solare si primeste de la soare energia datatoare de viata,fara soare viata pe pamant nu ar exista.Cantitatea de caldura si lumina primite de la soare difera in functie de momentele unei zile lumina si pe anumite perioade de timp ale zilei soarele poate dauna grav sanatatii datorita radiatiilor ultraviolete(UV) de tip UV-A si UV-B emise in atmosfera.Radiatiile ultraviolete sunt un adevarat pericol pentru piele dar si pentru ochii nostri.Aceste radiatii pot afecta foarte grav vederea in timp,cauzand leziuni retinei si provocand catarcata,o boala care duce la pierderea vederii in timp daca nu se trateaza corespunzator.

 Dar de ce sa tratam bolile de ochi cand putem sa le prevenim?
 Singura solutie in prevenirea bolilor de ochi datorita radiatiilor solare este purtarea ochelarilor de soare!







  Fabricati ca un simplu accesoriu,ochelarii dadeau celor ce ii purtau un anume stil si o anume tinuta.Astazi ochelarii de soare au devenit o necesitate si tot mai multa lume a inteles acest lucru.
 Optica Shades are grija de ochii nostri si vine in intampinarea noastra cu ochelari de soare de calitate superioara la preturi fara concurenta!

Ne putem bucura de o gama variata de ochelari:
-Ray Ban Aviator,
-Ray Ban Folding Aviator,
-Full Color,
-Ray Ban Outdoorsman,
-Ray Ban Liteforce,
-Ray Ban Carbon Fibre,
-Ray Ban Cats,
-Ray Ban Flat Top Boyfriend,
-Ray Ban Clubmaster,
-Ray Ban Erika,
-Ray Ban Chris,
-Ray Ban Jackie Ohh,
-Ray Ban Polarizati,
-Ray Ban Round Metal,
-Ray Ban Wayfarer,
-Ray Ban Folding Wayfarer,
-Ray Ban Justin.


Optica Shades -magazinul de optica, este o lume in care clientii  pierd cat mai putin timp si depun cat mai putin efort pentru a-si proteja ochii corespunzator.Ei au incredere in produsele si serviciile oferite. Calitatea produselor fiind misiunea si viziunea lor!

 Tu ce faci pentru a te proteja de razele nocive ale soarelui,cum ai grija de santatea ta?

 Produsele sunt originale 100% ,livrarea este gratuita la o comanda mai mare de 500 lei si produsele se pot returna gratuit in termen de 15 zile daca nu suntem multumiti de produsul primit.

 Eu mi-am ales perechea potrivita de ochelari de soare care ma vor proteja in aceasta vara care sta sa bata la usa,dar ce zic eu vara cand soarele straluceste atat de puternic inca de pe acum.



 Alege si tu calitatea la un pret corect-Optica Shades!







.


2 comentarii:

  1. Cum mai tot timpul esti in mijlocul naturii, ochelarii de soare iti sunt imperios necesari! Ai ales bine, sunt de calitate si frumosi ! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt excelenti mai ales pe timp de vara. Prietenul meu, insa, poarta ochelari aproape mereu cand conduce masina.

    RăspundețiȘtergere