marți, 17 martie 2015

Bors de varza cu carne de gasca



 Bors de varza cu carne de gasca:)

 Ingrediente:
- o gasca de tara,
-1 varza proaspata,
-2-3 cepe,
-2 morcovi,
-2 radacini de patrunjel,
-1 radacina pastarnac,
-1 lingurita sare,
-1 lingurita maggi secretul gustului cu gust de legume,
-1 ardei gras rosu,
-500 ml.bors de tara,
-2-3 linguri pasta de tomate,
-1 lingurita de piper macinat.

 Mod de preparare :
 Se spala gasca ,se taie in bucati mai mici si se pune la fiert,adaugam peste carne,varza tocata fideluta,ceapa tocata,ardeiul gras,patrunjelul ,morcovul  si pastarnacul tocate ,piper si maggi secretul gustului. Punem oala la fiert la foc potrivit,cand sunt fierte adaugam bors de tara ,pasta de tomate si o mana de patrunjel murat.daca mai trebuie sare mai adaugam  ,lasam apoi sa traga un clocot ,doua si oprim focul.Pofta buna!





4 comentarii:

  1. Nu am mancat niciodata un astfel de bors.Dar sigur este gustos...daca este preparat de tine si faptul ca este carne de tara apreciez foarte mult.Noi in Moldova (cu rude pe la tara ) inca mai putem manca sanatos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Vanda,la noi in Moldova inca se mananca sanatos si crede-ma un bors de varza este un adevarat deliciu!

      Ștergere
  2. Bors de varza cu carne de gasca o ciorba minunata ma cucerit pe loc

    RăspundețiȘtergere
  3. o ciorbica delicioasa pentru masa de paste

    RăspundețiȘtergere