luni, 23 martie 2015

Be Tomorrow’s App Genius pentru sanatate




 Mananci dar stii ce mananci,oare stii ce cumperi si cat din acel produs este natural si nemodificat genetic?
 Daca esti intr-adevar un  geniu al aplicatiilor mobile, atunci este timpul  tau,UTOK te provoacă să fii următorul geniu al aplicatiilor Android  - Be tomorrow's app genius !

 Sunt nascuta in "Epoca de aur" a lui Ceausescu si am crescut cu legumele  pe care le cultivam in gradina din spatele casei,legume pe care le udam cu apa de la fantana,le ingrasam cu gunoi de la animalele din grajdul nostru si care aveau un gust divin.Daca te lega cineva la ochi cu o batista si iti dadea sa gusti dintr-o leguma sau dintr-un fruct ,atunci le recunosteai inainte de musca din ele,asa erau de gustoase si de aromate.Din pacate intrarea in Europa si schimbarea macazului in materie de comert  a adus cu sine pe langa lucrurile bune si o sumedenie de lucruri rele si unul dintre aceste lucruri rele este distrugerea naturii ,inlocuirea  tuturor produselor agroalimentare naturale cu  produse agroalimentare modificate genetic.
 Tin minte ca acum cativa ani se starnise un val pe piata agroalimentara in care daca rosiile nu erau toate la fel de mari si de rotunde ,castravetii nu erau la fel de lungi si de aratosi sau morcovii ieseau din pamant curbati ,atunci nu iti puteai comercializa pe piata legumele si fructele.Acest val a dus la distrugerea si la pierderea materialului genetic natural . Pe piata a patruns cu mare tromba un nou material genetic modificat ce aducea cu sine produse agroalimentare foarte frumoase,toate de aceiasi marime si calitate exterioara ,dar fara gust si fara calitatile pe care ar trebui sa le aiba in mod normal.

                                         Spune "NU" prin aplicatia ta! (imagine google).

 Oare de ce am dori sa ne facem noi rau cu mana noastra,oare pentru ce munceste un om?
 Un om munceste pentru a trai si pentru a-si bucura trupul si sufletul cu ceea ce castiga dupa munca sa.Si a manca este una din placerile vietii,poate cea mai mare placere a vietii.Caci fara sa mananci ,fara apa si fara aer nu se poate trai si mancarea,apa si aerul trebuie sa fie cat mai naturale si cat mai sanatoase ca sa putem fi si noi sanatosi.Caci din natura am venit,in natura ar trebui sa traim si din natura ar trebui sa ne luam energia necesara unei vieti sanatoase si armonioase.
 Uite asa au aparut in viata noastra si noi boli,au aparut noi forme de cancer,impotenta,boli de ficat,de pancreas,de rinichi.Au aparut sindroame alergice din cauza toxinelor din alimente si foarte multa lume a devenit alergica la lapte,oua,peste ,soia,ceriale si lista este foarte lunga din pacate.

 Daca as fi un geniu al aplicatiilor mobile as dezvolta o aplicatie care sa arate la o simpla apasare pe buton  ce produse agroalimentare sunt sau nu sunt modificate genetic, sa ne arate ce vom manca inainte de a gusta ceva,chiar daca acel ceva arata foarte bine si ne face cu ochiul.
 Stim ca un produs BIO trebuie sa aiba un cod de 5 cifre si prima sa fie 9,insa din pacate nu toti respecta semnalizarea acestor produse agroalimentare si unul din motive ar fi pretul finit al produsului.Un produs BIO este mai greu de obtinut si deci este mai scump si unii comercianti mai umbla la etichete fraierandu-ne si imbogatindu-se pe seama noastra.


 „Be Tomorrow’s App Genius” pentru santate,caci nimic nu este mai scump pe lumea asta decat sanatatea.Nu lasa pe altii sa decida ce mancam noi, un simplu click ne poate face sa ne iubim pe noi,sa iubim natura si viata,Utok te ajuta!

Be tomorrow's
app genius

CÂȘTIGĂ 2000€

UTOK te provoacă să fii următorul geniu al aplicatiilor Android!
Dacă ai o aplicație pentru smartphone sau ai luat o pauză
din programat pentru a vizita această pagină, poți câștiga 2.000€ dacă
îți înscrii aplicația sau conceptul de aplicație pe această pagină!
Sună simplu, nu? Iată ce trebuie să faci:
• Creează un cont pe site și autentifică-te.
• Încarcă 6 fotografii ce arată cât mai bine conceptul, fucționalitatea,
  designul și numele aplicației tale.
• Explică în detaliu conceptul, funcționalitatea, dacă aplicația va fi gratuită
  sau nu și, dacă este cazul, cum vrei să o monetizezi.
Înscrie-ți aplicația până pe 19 aprilie și adună voturi în perioada
20 aprilie - 26 aprilie pentru a primi 40% din nota finală. 60% din punctajul total
va fi acordat de un Juriu specializat. Pe 27 aprilie afli dacă ai câștigat
premiul de 2.000€












.

7 comentarii:

  1. Corect ar fi sa mancam ceva natural,eu am patit cu baiatu dupa ce a mancat rosii ia fost rau de tot o saptamana ,asa ca ar fi folositoare o asemenea aplicatie

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsele bio nu inseamna ca sunt 100% naturale, ci ca materia prima provine dintr-o sursa naturala. Dar ele tot sunt procesate si imbuibate cu adaosuri chimice. Asa ca invidiez pe cei care stau la tara si au o bucatica de pamant unde pot cultiva o rosie si un ardei. Chiar le recomand acelora care nu cred ca e mare diferenta intre legumele din market si cele din gradina, sa faca o cura de cateva zile pana la 2 saptamani, numai cu legume de gradina apoi sa-si examineze cu atentie tenul. N-o sa mai aveti nevoie de nici o crema, asa de proaspat si sanatos va fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, astazi chiar nu stim ce produse mai mancam si cat de nesanatoase sunt. Nu mai putem manca decat produse fade( fara gust), pline de chimicale, dar mari si frumoase!
    O idee excelenta sa poti printro aplicatie sa testezi produsul ce vrei sa-l cumperi si sa-ti apara toate chimicalae din el sau daca este modificat genetic Bravo Brindusa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu tin minte legumele copilariei mele,cand rosia avea gust de rosie,castravetele gust de castravete,sau fructele,cand mancam un mar nu mi se umplea gura de ceara.Este binevenita aceasta aplicatie Brindusa si iti multumesc ca ne-ai facut-o cunoscuta !

    RăspundețiȘtergere
  5. Majoritatea oamenilor nu ştiu, ca, este important, sa consume multe alimente,conţinând amidon, precum pâinea, orezul, cartofii si pastele. De asemenea, oamenii nu ştiu câte porţii de legume si fructe trebuie sa consume, in mod ideal, zilnic. O treime dintr-o dieta echilibrata trebuie sa fie formata din legume si fructe, iar o alta treime trebuie sa cuprinda alimente bogate in amidon. Laptele si produsele lactate trebuie sa formeze 15% din dieta, in timp ce carnea, pestele, ouale, fasolea si alte proteine de origine non-lactata, se impune, sa formeze 12% din dieta. Alimentele si bauturile, bogate in grasimi sau zahar, nu trebuie sa depaseasca 8% dintr-o dieta alimentara echilibrata.
    O aplicatie "de milioane"!! Felicitari, Brindusa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Be Tomorrow’s App Genius o aplicatie minunata pentru sanatatea noastra legumele sint importante ador legumele proaspete

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru unele persoane este foarte greu ca la ora actuala sa manance bio.Depinde in ce regiune a tarii locuieste.Si unde mai pui ca si serviciul iti ocupa toata ziua....asa ca nu mai ai timp sa faci "cumparaturi" de calitate, d-apoi sa mai si gatesti.Insa...daca te preocupa mancarea bio, poti pana la urma sa-ti satisfaci dorinta.Faci cumparaturile de la piata.....unde si acolo ar trebui sa-ti gasesti o persoana de incredere de la "tara" si sa-i fii client fidel, daca iti plac produsele ei.

    RăspundețiȘtergere