sâmbătă, 28 martie 2015

Gradina mea zambeste cu GardenPedia




 Sunt nascuta la tara si satul a fost pentru mine leaganul copilariei mele,acolo am facut primii mei pasi,acolo am respirat aerul curat si am ascultat trilul pasarilor .Pentru mine satul este raiul pe pamant si cu toate ca acum traiesc la oras, gandul meu si sufletul meu se plimba undeva departe intr-un sat uitat de lume ,unde nu se aude zgomot de masini si stresul vietii cotidiene al marilor metropole lipseste cu desavarsire.Acolo se aude doar concertul naturii,un concert extraordinar sub marea cupola a naturii "cerul" si unde pasarile sunt corul ce canta pe toate vocile universului . Orchestra este insasi vantul ce razbate de dincolo de deal si muzica sa este cand lina ca o adiere ,cand patimasa cu zgomot de fiara ce isi plange destinul sau de calator singuratic intr-un univers in care el nu isi gaseste locul,caci locul sau este aici si pretutindeni.Acolo eu as vrea sa ma intorc si sa imi traiesc viata ,o viata simpla, de om simplu care ar dori sa se hraneasca din roadele pamantului .Eu sa muncesc pamantul cu dragoste si placere si pamantul sa imi dea mie multumirea lui prin roade binecuvantate de Bunul Dumnezeu.

 Tot visand la tara si la viata linistita pe care satul mi-o poate oferi mi-am cumparat o bucatica de pamant pe care vreau sa o aduc la viata,vreau sa fac din gradinita mea un mic rai ,un mic univers care sa fie pe sufletul meu si pentru sufletul meu.Pentru inceput mi-am facut un iaz mic pe care in timp as dori sa il populez cu pesti dar momentan as dori sa il folosesc la udatul micutei sere ce se inalta alaturi de iaz.Pentru a face gradina mea sa zambeasca am mare nevoie de ajutor si ajutorul vine de la GardenPedia.

 Infiintata pentru a incuraja gradinaritul,GardenPedia ne ofera consultanta, cele mai bune echipamente si unelte de gradinarit in functie de nevoile noastre.
 Eu mi-am ales o pompa de gradina CLASIC 3500/4 JET cu care sa ud legumele mele,sa ud pomii din livada si sa fac gradina mea sa zambeasca!







 Daca si voi aveti o gradinita si vreti ca ea sa zambeasca atunci GardenPedia este alegerea!



  
 Las aici un filmulet in care va prezint viitoarea mea gradinita!


  

6 comentarii:

  1. Avand gradina, cu siguranta ma voi uita cu atentie pe http://www.gardenpedia.ro/pompa-de-gradina-clasic-3500-4-jet.html .Pentru ca pamantul pe care ti l-ai cumparat este aproape de casa mea, astept sa ma inviti la un peste prins din iazul tau.<3

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant articolul pentru cei care au o gradina...visul meu e sa locuiesc la casa, poate mi se va indeplini visul si voi avea si eu gradinita mea cu flori si legume.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-ti implinesti cat mai repede visul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am crescut la casa, chiar daca nu-s de la tara. Si duc dorul unei gradini, desi am in spatele blocului ceva flori, dar mi-as dori o gradina a mea si numai a mea...

    RăspundețiȘtergere
  5. GardenPedia ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE PEENTRU UNELTE DE GRADINARIT

    RăspundețiȘtergere