luni, 21 aprilie 2014

Drob de miel si pui

Drob din  miel si carne de pui
ingrediente pentru doua bucati de drob-
organele de la un miel de 7 kg.,
1 piept de pui (4oo gr.),
1 kg.carne de miel tocata,
un morcov,
o radacina de patrunjel,
o legatura de patrunjel verde,
o legatura de ceapa verde,
5-6 frunze de stevie,
o lingura maggi secretul gustului cu gust de gaina,
o lingura condimente de miel Kotanyi,
o lingurita mica de piper macinat,
o lingurita de tarhon,
un prapur de miel,
2 linguri de otet,
14 oua.
Se spala organele de la miel si se pun la foc cu apa si putin otet ,se trage un clocot si apoi se arunca apa si se clatesc organele,apoi se pun iarasi la foc cu apa rece si se fierb .Se spala si pieptul de pui si se fierbe .Apoi se clatesc organele si pieptul de pui  , se toaca totul cubulete ,nici prea mici dar nici prea mari si se pun intr-un vas peste ele vom adauga carnea tocata de miel,patrunjelul tocat marunt,ceapa verde tocata marunt,stevia tocata marunt,morcovul taiat feliute ,radacina de patrunjel taiata feliute,maggi secretul gustului,condimentele de miel kotanyi,piperul maciant , tarhonul si 4 oua crude si se amesteca bine compozitia.Asezam in doua tavi hartie de copt,unse cu putin ulei si asezam intr-una din tavi 1/3 din compozitie si pe mijlocul tavii vom adauga 5 oua fierte ,apoi adaugam inca 1/3din compozitie.In cealalta jumatate de compozitie vom adauga cinci oua fierte tocate marunt,amestecam totul usor si asezam compozitia in cealalta tava,peste o tava vom aseza prapurul de la miel si peste cealalta tava vom lasa sa curga un pic de ulei si dam tavile la cuptor la foc potrivit circa o ora. Pofta buna!
















3 comentarii:

  1. o reteta minunata pentru ziua de paste

    RăspundețiȘtergere
  2. drobul cel frumos impodobeste masa si este savuros si gustos

    RăspundețiȘtergere
  3. ARATA MINUNAT IMI PLACE FOARTE MULT FELICITARII

    RăspundețiȘtergere