Burek cu branza
pentru aluat am folosit-
500 gr.faina de grau,1 ou,50 gr.unt,esenta ,o canita de zahar,un cub
mic de drojdie si am framantat cu apa minerala apoi mai spre final am
adaugat ulei si am framantat bine aluatul.Se lasa la crescut un pic.
pentru compozitie am folosit-
branza de vaci dulce1 kg.branza de oi sarata200 kg,4 oua ,
,esenta.zahar o cana de 300 gr.200 gr.stafide.
Am facut foi subtiri late cam de o palma si lungi cam de 30-40.cm.,am
pus branza cam cat m-a lasat inima,am rulat si am inceput sa le asez din
interior spre exterior,apoi am uns cu ou batut cu 2 ling.de miere,am
pus deasupra seminte de susan si dupa ce am scos de la cuptor am uns
iarasi cu miere indoita cu apa .Pofta buna!
arata minunat vreau si eu o felie arata divin felicitarii
RăspundețiȘtergereCRED CA ESTE DELICIOASA ARATA SUPER PENTRU PASTE ESTE DE VIS
RăspundețiȘtergere