duminică, 13 aprilie 2014

Burek cu branza

Burek cu branza
pentru aluat am folosit-
500 gr.faina de grau,1 ou,50 gr.unt,esenta ,o canita de zahar,un cub mic de drojdie si am framantat cu apa minerala apoi mai spre final am adaugat ulei si am framantat bine aluatul.Se lasa la crescut un pic.
pentru compozitie am folosit-
branza de vaci dulce1 kg.branza de oi sarata200 kg,4 oua ,
,esenta.zahar o cana de 300 gr.200 gr.stafide.
Am facut foi subtiri late cam de o palma si lungi cam de 30-40.cm.,am pus branza cam cat m-a lasat inima,am rulat si am inceput sa le asez din interior spre exterior,apoi am uns cu ou batut cu 2 ling.de miere,am pus deasupra seminte de susan si dupa ce am scos de la cuptor am uns iarasi cu miere indoita cu apa .Pofta buna!






2 comentarii:

  1. arata minunat vreau si eu o felie arata divin felicitarii

    RăspundețiȘtergere
  2. CRED CA ESTE DELICIOASA ARATA SUPER PENTRU PASTE ESTE DE VIS

    RăspundețiȘtergere