luni, 21 aprilie 2014

Friptura de miel cu legume

Friptura de miel cu legume!
ingrediente-
1 miel de 7 kg.,
200 ml.vin,
5 foi dafin,
1 plic condimente de miel,
1 plic usturoi granulat,
doua rosii,
o legatura de ceapa verde,
2 lamaii,
200 ml ulei,
1 lingura maggi secretul gustului cu gust de gaina,
un morocv,
o radacina de patrunjel,
1 lingurita de piper macinat.
Se curata carnea de miel ,se spala si se lasa la scurs.
Intr-o tava se pune ulei,se presoara un pic de piper ,un pic de maggi ,frunze de dafin si se aseaza carnea in tava,apoi adaugam toate legumele taiate felii,stropim cu vin,presuram maggi,condimente de miel si usturoi granulat,acoperim carnea cu folie si dam tava la cuptor la foc potrivit cam o ora.Cand carnea este facuta ,luam folia si cu o lingura luam grasime din tava si dam peste carne ,inchidem usa la cuptor si lasam sa se rumeneasca.Se serveste cu mamaliguta calda si sos de usturoi.Pofta buna!







3 comentarii:

  1. cu morcovi si cu verdeata arata divin friptura de miel vreau si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. ADOR FRIPTURA DE MIEL ARATA DE VIS

    RăspundețiȘtergere
  3. mi sa facut o pofta arata festiv felicitarii

    RăspundețiȘtergere