luni, 21 aprilie 2014

Rulada de porc cu salam uscat

Rulada de porc cu salam uscat!
ingrediente-
un musachiulet de porc (1kg.),
o legatura de ceapa verde,
o lingura de magii secretul gustului cu gust de gaina,
4 frunze de stevie,
10 gr.piper macinat,
10 masline vrezi fara samburi,
10 masline negre fara samburi,
o linhurita de tarhon,
100 ml.ulei,
1 baton salam uscat (400gr.),
un ardei gras rosu.
Se spala muschiuletul ,se lasa la scurs si se taie sub forma de foaie cat mai subtire,peste foaie vom presura un pic de maggi secretul gustului,adaugam ceapa verde tocata marunt,stevia tocata marunt ,ardeiul tocat marunt,maslinele taiate feliute si salamul se aseaza pe mijlocul foii,apoi rulam foaia si o legam cu ata.Intr-o tava punem ulei, presuram un pic de maggi,un pic de tarhon si un pic de piper si asezam in tava rulada,peste rulada vom presura maggi secretul gustului ,piper macinat , tarhon si un pic de copozitie cu care am umplut rulada, o stropim cu ulei  si acoperim rulada cu folie de aluminiu , o dam la cuptor la foc potrivit circa o ora.Se serveste foarte bine cu salata se sfecla rosie.Pofta buna!





2 comentarii:

  1. ARATA DELICIOS FELICITARII O CINA DE VIS

    RăspundețiȘtergere
  2. Rulada de porc cu salam uscat delicioasa si gustoasa pentru o ocazie festiva

    RăspundețiȘtergere