luni, 28 aprilie 2014

Mancarica de mazare cu carne de pui

Mancarica de mazare cu carne de pui!
Ingrediente-
un borcan de mazare fiarta de 800 gr.,
1 kg.aripioare de pui,
3 cepe potrivite,
2 morcovi,
10 gr.piper macinat,
10 gr.boia de ardei iute,
10 gr.condimente universale,
10 seminte de chimen,
5-frunze de foi de dafin,
1 lingura maggi secretul gustului cu gust de gaina,
o rosie,
2 linguri pasta de tomate,
400 ml.ketchup dulce,
2 linguri de faina de grau,
1 ardei gras .

Se spala bine carnea de pui si se pune la fiert cu mazarea,ceapa tocata marunt,condimentele,ardeiul gras,morcovul taiat felii si maggi secretul gustului .
.Intre timp pregatim sosul -punem faina intr-un castron si peste ea adaugam pasta de tomate,ketchup-ul ,cam 100 ml.apa rece si omogenizam bine compozitia,luam apoi zeama din oala de pe foc si adaugam incet mixand intr-una sa nu se faca cocolosi si cand carnea si legumele sunt fierte adaugam sosul in oala si lasam sa fiarba cam cinci minute ,insa avem grija sa mestecam intr-una sa nu se prinda de oala.Oprim focul si lasam sa se racoreasca.Pofta buna!
Eu nu folosesc ulei la aceasta mancare si nu folosesc prajeli cu ceapa sau faina si totusi aceasta mancare este foarte gustoasa datorita condimentelor folosite si a produselor marca

MAGGI Romania!

 

 


 



 


3 comentarii: