vineri, 21 octombrie 2016

Piept de pui in sos de rosii si gogosari



  Piept de pui in sos de rosii si gogosari:)

  Ingredinete:
  -1 piept de pui de circa 1 kg.,
  -1 rosie mare de circa 1kg.,
  -3 gogosari,
  -3 patlagele negre,
  -sare dupa gust,
  -1 lingurita oregano,
  -1 lingurita tarhon,
  -1 ceapa,
  -3-4 linguri ulei.

  Mod de preparare:
  -Se taie pieptul de pui cubulete si se pune in tigaie la prajit,cand se patrunde,se adauga ceapa tocata marunt,se presoara tarhon si oregano,sare,gogosari tocati marunt si se lasa sa se patrunda bine legumele.Cand legumele isi schimba culoarea,este semn ca sunt fierte si se adauga rosia tocata,patlagelele verzi tocate,se pune un capac si se fierb la foc mic,sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.Cand scade surplusul de lichid,este semn ca mancare este gata,se mai potriveste de sare daca mai este necesar,se mai da o data cu lingura prin tigaie si se poate servi o mancare absolut delicioasa.Sa aveti pofta dragilor!








4 comentarii: