marți, 11 octombrie 2016
Pipote si inimi de pui in sos
Pipote si inimi de pui in sos:)
Ingrediente:
-1 kg.pipote si inimi de pui,
-500 ml.suc de patlagele galbene,
-2 linguri bulion de gogosari ,
-2 linguri ulei,
-sare dupa gust,
-1 lingurita salvie,
-1 lingurita oregano,
-2 cepe.
Mod de preparare:
Se curata ceapa.se toaca si se pune la prajit,cand devine translucida,se adauga pipotele si inimile,oregano,salvia si se prajesc,pana se rumenesc,apoi se toarna peste ele sucul de patlagele galbene si bulionul de gogosari,se adauga sare dupa gust,se pune un capac si se fierb la foc mic,pana se patrund foarte bine.Se pot servi doar asa sau se pot servi alaturi de un pilaf de orez sau piure de cartofi,oricare ar fi alegerea,este o mancare foarte delicioasa.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Bun, foarte bun! Bun cu bun se face!
RăspundețiȘtergere