vineri, 14 octombrie 2016

Aripioare de pui in sos



  Aripioare de pui in sos:)

  Ingrediente:
  -1 kg.aripioare de pui,
  -800 ml suc de rosii,
  -2 linguri bulion de gogosari,
  -1 lingurita tarhon,
  -1 lingurita salvie,
  -1 lingurita sare,
  -50 ml.ulei.

  Mod de preparare:
  -Se spala aripioarele si se pun in tava,peste ele se adauga sucul de rosii,bulionul de gogosari,sare,tarhon,salvie,ulei si se da tava la cuptor la foc mare,din cand in cand se mai ia cu o lingura compozitie si se da peste aripioare.Aripioarele de pui se fac foarte repede si sunt extrem de delicioase,se pot servi ca atare cu gogosari in sos,sau ca garnitura la piure de cartofi sau pilaf de orez,oricare dintre variante va face din aceasta mancare un adevarat deliciu.Sa aveti pofta dragilor!




Un comentariu: