vineri, 28 octombrie 2016
Bors cu carne de vita si taitei de casa
Bors cu carne de vita si taitei de casa:)
Ingrediente:
-1 caserola carne de vita pentru ciorba,
-2 oua,
-faina de grau,
-3 linguri bulion de gogosari,
-500 ml.suc de rosii,
-bors acru,dupa gust si preferinta,
-2 morcovi,
-1 mix de gogosari,rosii,verzi,galbeni,
-1 cub maggi cu gust de vita,
-sare dupa gust,
-cateva fire de leustean proaspat.
Mod de preparare:
-Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa,un cub maggi cu gust de vita si legumele tocate marunt,se fierbe totul la foc potrivit cu capac,sa fiarba mai repede.
-Se pun ouale intr-un castron,se pune faina de grau si se face un aluat,foarte elastic,care se va intinde pe masa de lucru cu ajutorul sucitorului.Se taie foaia de aluat in fasii,cam de patru degete latime,se pun fasaiile una peste alta si se taie in fire foarte fine,care se vor adauga peste carne si legume,asta dupa ce sunt fierte,se adauga bulion de gogosari,suc de rosii,bors acru,sare dupa gust si se fierbe totul la foc potrivit,cam 10 minute,dupa care se opreste focul si se presoara leustean tocat fin.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
BUN,FOARTE BUN!DELICIOS!
RăspundețiȘtergereVaaaaiiiii ce bun si ce pofta mi-ai facut
RăspundețiȘtergere