vineri, 21 octombrie 2016

Bors de cartofi




  Bors de cartofi:)

  Ingrediente:
  -1 kg.cartofi,
  -1 gogosar rosu,
  -1 ardei capia,
  -1 ceapa,
  -1 morcov,
  -1 lingura bulion de gogosari,
  -2 linguri bulion de casa,
  -500 gr.rosii,
  -1 cub maggi cu gust de vita,
  -sare dupa gust,
  -bors acru dupa gust,
  -1 legatura de patrunjel verde,
  -1 legatura de leustean verde.

  Mod de preparare:
  -Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert,peste cartofi se adauga,morcovul taiat cuburi, ardeiul capia si gogosarul tocati marunt,ceapa tocata marunt,un cub maggi si se lasa la fiert pana se fierb cartofii,apoi se adauga rosiile tocate cubulete,se adauga bulionul de gogosari,bulionul de rosii si se lasa sa fiarba,pana ce rosiile se patrund,apoi se adauga bors acru,sare dupa gust,se mai trag cateva clocote si se opreste focul.Se presoara putin patrunjel si leustean tocat marunt.Sa aveti pofta dragilor!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu