duminică, 23 octombrie 2016

Bors de fasole cu afumatura :)

  

  Bors de fasole cu afumatura:)

  Ingrediente:
  -200 gr.fasole uscata,
  -1 ceapa,
  -1 morcov,
  -1 ardei capia,
  -1 gogosar,
  -2-3 linguri ulei,
  -2 linguri bulion de gogosari,
  -300 ml.bulion de rosii,
  -bors acru,dupa preferinta,
  -1 cub maggi cu gust de legume,
  -500 gr.ceafa afumata,
  -sare dupa gust.

  Mod de preparare:
  -Se clateste fasolea si  se pune la fiert cu apa,se lasa sa traga cateva clocote,se arunca apa si se clateste fasolea,dupa care se pune la fiert cu apa si putina sare.
 -Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in putin ulei,cand ceapa este patrunsa bine,se adauga peste fasole,se adauga gogosarul,ardeiul capia,morcovul si ceafa afumata,tocate toate,un cub maggi si se fierb la foc potrivit,cand toate sunt fierte,se adauga bulionul de gogosari,bulionul de rosii,bors acru,sare dupa gust,se mai trag cateva clocote si se opreste focul.Se serveste cu mamaliguta.Sa aveti pofta dragilor!
 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu