marți, 6 septembrie 2016

Bulion de gogosari



  Bulion de gogosari:!

 Ingrediente:
 -gogosari rosii,
 -sare dupa gust,
 -cimbru,
 -oregano,
 -busuioc.
 Mod de preparare:
 -Se curata gogosarii de seminte si cotoare,se dau prin masina de tocat carne si se pun la fiert.Se pune peste tocatura,sare dupa gust,se adauga,cimbru,oregano si busuioc,dupa ce au fost trecute prin masina de cafea si se fierbe pana cand incepe sa se lipeasca de oala,apoi se pune bulionul in sticle si se dau la cuptor,pentru circa 20 de minute,dupa care se opreste focul.Se lasa in cuptor,pana se racesc borcanele apoi se pun la camara si se adauga la mancaruri pe vreme de iarna,cate o lingura de bulion.Acest bulion da culoare si gust deosebit mancarurilor.Sa aveti pofta dragilor!




4 comentarii:

  1. O sa razi de mine daca o sa iti spun ca eu mananc bulion asa, proaspat scos din borcan? De bulion la mine se ocupa mama, care sta la curte. La bloc e mai greu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si al meu copil face la fel ca tine,cum deschid borcanul,mananca jumatate din el,acum daca este si facut in casa,este si mai bun de consumat!

      Ștergere
  2. Dumitrascu Lacramioara9 septembrie 2016 la 06:25

    ooo arata foarte bine,multumim de reteta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte gustos si necesar in bucataria unei gospodine!

    RăspundețiȘtergere