marți, 27 septembrie 2016

Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )


  Din categoria #miercureafaracarne,va invit sa savurati un deliciu culinar:)
  Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

  Ingrediente:
  -1 castronel de flori de dovlecel patisson,
  -1 ou,
  -100 ml.lapte dulce,
  -1 lingurita oregano, 
  -sare dupa gust,
  -2 linguri faina de grau,
  -1 caciulie de usturoi.

  Mod de preparare:
  -Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor,apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de apa.
  -Intr-un vas se pune oul,laptele,oregano,sarea si se omogenizeaza.
  -Se trec florile prin faina de grau,prin compozitia de ou si se pun la prajit in tigaie,se prajesc pe ambele parti si se servesc pe frunze de busuioc,alaturi de un mujdei de usturoi.Sa aveti pofta dragilor si sa incercati aceasta reteta,este usor de facut si gustul este unul deosebit.
 Daca nu v-am impresionat cu specialitatea mea de miercuri,atunci va invit la Raluca sa savurati un baton energizant cu seminte sau la Daniel care ne aduce miercuri de miercuri tot meniul pe o zi!






5 comentarii:

  1. Dumitrascu Lacramioara28 septembrie 2016, 08:46

    mamaaa!ce frumos arata!super!cred ca e foarte gustos!vreau si euuu!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mancat si eu in Grecia, sa vad daca mai gasesc poza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. ale tale sunt sunt umplute cu orez,o sa le fac si eu :)

      Ștergere
  4. nu am mancat niciodata...dar arata iammmi

    RăspundețiȘtergere