duminică, 25 septembrie 2016
Tocana de iepure
Tocana de iepure:)
Ingrediente:
-1 iepure,
-1 kg.patlagele galbene,
-1 gogosar,
-1 ardei capia,
-1 ardei gras,
-1 lingurita maggi secretul gustului,cu gust intensavor de legume,
-1/2 lingurita salvie,
-1 lingurita boabe coriandru,
-1 lingurita tarhon,
-sare dupa gust,
-1 bucata vanata long pourple,
-2 cepe,
-1 caciulie de usturoi,
-1 morcov,
-4 linguri ulei.
Mod de preparare:
Se portioneaza iepurele,se spala si la lasa la scurs,pret de cateva minute,apoi se pune intr-o tigaie la prajit,se presoara putin maggi,tarhon,salvie si boabe de coriandru si se lasa sa se rumeneasca,usor,se adauga morcovul taiat rondele,gogosarul,ardeiul gras,ardeiul capia,tocate,vanata,taiata in feliii si se pune un capac,peste tigaie,lasand sa fiarba totul la foc mic.Se amesteca usor din cand in cand.Cand legumele sunt patrunse si gusturile s-au intrepatruns,se adauga patlagelele galbene,tocate marunut,(se pot adauga orice fel de patlagele,de exemplu rosii,caci se gasesc peste tot in comert,eu am pus galbene,deoarece am in gradina si gustul este unul deosebit,la fel si culoarea) si se fierbe totul la foc potrivit.Se mai potriveste de sare si dupa ce totul este fiert,se opreste focul si se adauga cateii de usturoi,taiati in felii fine.Se pune capacul pe tigaie si se lasa pret de cateva minute sa se imprastie aroma usturoiului.Sa aveti pofta dragilor si sa stiti ca este o reteta deosebit de delicioasa!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
cred ca este delicioasa si gustoasa tocana ta arata divin
RăspundețiȘtergeremamaaa!!!ce bunatate!arata super si cred ca e foarte delicios!!!!trebuie incercata neaparat reteta!multumim!
RăspundețiȘtergereVaai ma innebunesti cu retetele astea <3
RăspundețiȘtergere